Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek olyan fiúval akiről az exe azt mondja, hogy őt is megcsalta a srác?
Figyelt kérdés
Azt mondta az exe, jófej srác meg minden de ő nem az a srác akire lehet számitani..2013. szept. 16. 00:02
1/7 anonim válasza:
Lehet az ex, nem véletlen mondta ezt. Te tudod eldönteni csak,hogy bízol e benne.
2/7 anonim válasza:
Az exe egy kiterjesztés a windowsban :)
3/7 anonim válasza:
össze, de az első félrelépésnél lapát.
4/7 anonim válasza:
hát engem biztos jobban szeretne mint az exét
5/7 anonim válasza:
emlékszem egy hasonló esetre,mikor egy exem annyira kivolt,hogy mindenhol próbált lejáratni,az új nőm előtt meg főleg.
mikor ez a fülembe jutott hívtam is az újat,hogy az exem átment elmebetegbe és magyarázkodtam már majdnem,amikor azt mondta a lány-tök mindegy mit hadovál össze,nem érdekel,nem tud közénk állni az enyém vagy!-
6/7 anonim válasza:
Jó, jó, de.... normális nő saját maga megismeri a srácot, aztán saját maga eldönti, hogy az alapján, amit tapasztal, szeretne-e járni vele! Nem az fog dönteni, hogy mit mondott az ex. Sőt, ha esetleg ezt nem az extől tudná meg, nem is az fog dönteni, hogy egyszer valakit megcsalt a srác! Az ember reménykedik, és ha neki bejön a srác, netán szerelembe esik, akkor reméli, hogy majd ő lesz olyan jó, hogy őt nem csalja meg! Elkezdik a kapcsolatot, és majd kiderül.
7/7 anonim válasza:
én tapasztalatból mondom, az exem folyton csalt a mostani nőjét is csalja, vannak olyan férfiak akiknek ez jó és nem haggyák abba.....viszont a mostani párom, ő is csalta a volt párját, de velem más folyton engem akar, mindig elmondja mennyire szépnek tart....és folyton velem akar lenni....attól is függ mit váltasz ki belőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!