Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen szerencsétlen aki az esküvője napján tudta meg, hogy korábban megcsalta a leendő férje??
Hát ez fantasztikus.
Egyelőre sírok és nevetek felváltva mert ezt egyszerűen nem akarom elhinni.
Nem tudom megnyugtat-e, hogy van lejjebb is. Én az esküvő után tudtam, meg, hogy az akkori szeretője ott volt a szertartáson.
Természetesen már nem a férjem az illető.
En ugyan nem az eskuvo napjan, de a volegenyem azt tervezte, hogy eskuvo utan elmondja, hogy szanaszet csalt kulonbozo nokkel.
Szerencse meg idoben megtudtam.
Nagyon sajnalom!
#5 Nem, képtelen lettem volna rá.
A lagzink augusztusban lenne, természetesen már minden kifizetve... azt sem tudom mit csináljak hirtelen.
Én olyan esetről tudok, hogy a menyasszony a vőlegényét csalta meg, az exbarátnőm expasijának a haverjával. Annyira odáig volt a csávóért, hogy dobni akarta a vőlegényét, ám a csávónak csak egy éjszakára kellett, szal maradt a vőlegényével.
A srác feltehetően sosem tudta meg, hogy felszarvazták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!