Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsétlen első találkozás a szüleivel hogyan fog hatni a kapcsolatunkra?
Mióta kell egy szemgyulladásnak teljes biográfiát adni? Begyulladt? Begyulladt. De rejtegetni... extra gáz:D Még csak kidumálni sem lehet utólag, hisz mégis miért akarna rejtegetni bárki egy gyulladt szemet?:D
Egyébként nyilván szar kezdés, de hosszú távon teljesen mindegy, nem számít.
Basszus, én (F bi) meg egyszer gyertya pózban az arcomra maszturbáltam, és a szám helyett a szemembe ment véletlenül az anyag. Másnapra tiszta piros volt. Azt mondtam, hogy koszos kézzel megdörzsöltem. Ennyi. Probléma letudva. Ha valamit rejteget az ember, az gyakran feltűnőbb, mint maga az, amit el akar rejteni.
Egyébként két dolog merült fel bennem.
1. Azért kell egyfajta gonoszság ahhoz, hogy zsigerből drogosnak tartsanak valakit, csak mert napszemüvegben van. Nekem mondjuk van egy ismerősöm, aki egy szembetegség miatt hordja állandóan. Csak úgy mondom...
2. Elég gyengusz az a kapcsolat, amit parancsszóra szét lehet szedni.
De más kérdések is felmerültek bennem. Mondjuk ha hasonló helyzetben lennénk, és szüleim furcsállnák, hogy barátnőm miért van napszemüvegben, elmondanám, hogy azért, mert be van gyulladva a szeme, és nem akarja, hogy lássák. Ennyi.
De ha ilyen rosszindulatúak lennének a szüleim, eleve nem lenne olyan szoros a kapcsolatunk, hogy bármit bele tudnának zavarni a kapcsolatunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!