Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leírtak alapján szerintetek mi lehet a bibi a kialakuló
kapcsolatunkban?
Figyelt kérdés
Január végén megismerkedtem egy fiúval a Tinderen, akivel másfél hónap elteltével találkoztam is. Azóta ötször voltunk együtt egy-egy napokat (tök jól éreztem magamat vele, volt szex és romantika is - na persze nem az első randin, csak a 3.-on. Elmondása alapján ő is élvezte az együttléteket). Az utóbbi hónapban viszont nagyon keveset és későn ír vissza, nem igazán érzem azt, hogy érdeklődne irántam. Szerintetek mi tévő legyek?
Simán lehet az is hogy ismerkedik tovább másokkal és arra is fordít időt.
2021. ápr. 19. 20:51
2/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd a francba. Izzítsd be újra a Tindert inkább. Találsz jobbat.
2021. ápr. 19. 20:51
3/16 anonim válasza:
Ha szeretne akkor keress, ha 6000 üzenetet írsz, akkor max felhúzod és nem lesz pozitív hatáda a dolognak, max kérdezd meg hogy mit csinál mostanság.
2021. ápr. 19. 20:52
4/16 A kérdező kommentje:
Többet nem dolgozik az egészen biztos. Más komolyabb feladata az nem jött mostanság be. Elmondása alapján, illetve én is olyannak ismertem meg ezidáig, hogy ő nem olyan hogy másokkal is szűri a levet. Bár lehet én nem látok tisztán
2021. ápr. 19. 20:53
5/16 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk elején a beszélgetések beindítója ő is volt, de mostanság csak én kezdeményeztem, de csak 1-2 mondattal és mindig megvártam, még válasz jött rá.
2021. ápr. 19. 20:55
6/16 anonim válasza:
Akármit összehazudhat. Tapasztalatból mondom, hogy aki leszar, azzal teljesen értelmetlen tovább foglalkozni. Ha esetleg tényleg félreértés történt (szerintem kizárt), akkor is ír majd neked magától, de szerintem direkt hanyagol, mert vagy nem akar bunkónak tűnni, de attól még ghostingolni akar vagy te vagy a tartalék, ezért néha irogat.
2021. ápr. 19. 20:56
7/16 anonim válasza:
Valószínűleg találhatott mást, mindegy hogy tinderen vagy máshol, ilyenkor felesleges másokkal “versenyezned”
2021. ápr. 19. 20:59
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Próbálom megbeszélni a dolgokat vele, és vagy folytatjuk a közös utunkat, vagy más vizekre evezünk.
2021. ápr. 19. 21:04
9/16 anonim válasza:
Csak megsúgom, hogy normális embereknél ezek úgy zajlanak, hogy ezt mind amit te itt megkérdeztél mind meg merik kérdezni attól akiről szó van, a barátjuktól barátnőjüktől, társuktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!