Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már reménytelen a kapcsolatunk?
2 napja volt egy kifejezetten nagy veszekedés köztünk a párommal. Csúnyákat mondott nekem, én is bunkó voltam vele. Akkor mindketten csak mondtuk egymásnak a magunk álláspontját és nem nagyon hallgattuk meg rendesen egymást. Ez szerda este volt. Csütörtök reggel is volt még köztünk feszültség, akkor is felhúztuk magunkat, de végül akkor hamar lezajlott az egész és igazából végül sikerült dúlőre jutni a problémában és lezártuk az ügyet. Bár nagy veszekedés árán, de sikerült megoldani azt, ami a probléma gyökere volt és kibékültünk. Csütörtök délután a párom bocsánatot kért, amiatt, hogy csúnyán beszélt velem és bármikor megbántott, én pedig bocsánatot kértem azért, amiket én tettem, és megbeszéltük, hogy mit érzünk egymás iránt. Elmondta, hogy ő mire vágyik, én elmondtam, hogy szeretem őt, a veszekedés ellenére és kiderült, hogy még ő is szeret engem. Abban egyetértettünk, hogy kicsit be kell gyógyítani a lelki sebeinket, de nem akartuk egymást elengedni és egy hosszú ideje húzódó és most felrobbanó problémát tudtunk megoldani, ami igazából nekem reményt ad arra, hogy ezután lehet sokkal jobb a kapcsolatunk.
Igen, azt tudom, hogy nem kell annyira összeveszni, de egy régóta fennálló probléma most még jobban kijött és ez lett a vége, már nincs mit tenni. Mióta ezt amúgy komolyan megbeszéltük, azóta nem veszekedtünk és én személy szerint lelki nyugalmat érzek. Mint akinek leesik egy kő a szívéről. Ő se szól hozzám egy rossz szót se és én se hozzá.
Fokozatosan visszatalálunk egymáshoz, egyre jobban szeretget, egyre több időt töltünk együtt, egyre természetesebbé válnak megint a puszik, ölelések és amúgy valahogy minden lenyugodott körülöttünk.
Ez eddig jól hangzik, de amúgy néha olyan mintha a közeledést és távolodást felváltva érzékelném rajta. Én bízom benne, hogy minden nappal egyre jobb lesz. Most valami olyasmit látok, hogy szeret még engem, akar velem lenni, nem mondott le a kapcsolatunkról, de azért régen többet puszilgatott, még többet akart mellettem lenni, jobban kívánt, szóval jobb volt minden. Bár ha azt nézem, hogy régen meg amiatt a bizonyos probléma miatt volt sokszor konfliktus, akkor régen meg az volt a gond, szóval most, hogy ez a régóta húzódó dolog lezárult, így lehet, hogy egy kis átmeneti vegyes kellemes-kellemetlen időszak után minden jobb lesz, mint valaha.
Ti mit gondoltok erről az egészről?
Ez egy átmeneti időszak ez a vegyes furcsaság és ezután csak jobb lesz, vagy ha 2 nappal a veszekedés után nem olyan minden, mint a rózsaszín köd, akkor ez már veszett ügy?
Ez a szokásos vak remény esete: régen is rossz volt, de akkor más miatt, most is rossz, de talán most mindennél jobb lesz. Hát azért az esélyek nem ezt mutatják, csak mert 2 nap után nem veszekedtetek még.
Szétrobbanó veszekedésről írtál, ami évek óta gyűlő feszültségből jött, nem fog semmissé válni és úgy érződni, mintha nem történt volna meg. Lement ez a brutális feszültség, most van egy természetes, nyugisabb időszak, de ugyanúgy gyűjtögetni fogjátok magatokba ahogy eddig és x idő után kirobban, ahogy már most is bizonytalankodsz.
Szerintem alig pár nap után ez teljesen normális. Neki valószínűleg több idő kell a belső rendeződéshez. Ha a veszekedésből nem egyfomán jöttetek ki, hanem az egyikőtöknek engednie, visszakoznia kellett, akkor kettőtök gyógyulási ideje is különbözhet, bár ez természetesen más tényezőktől is függ.
Szóval várj 2-3 hetet, még nagyon friss a dolog.
Biztos rendben lesz, de a következő veszekedésig fog tartani a nyugalom. Nagyon nem mindegy, min ment a vita és mi lett előtte a szőnyeg alá söpörve. Az alatt az idő alatt is tud károkat okozni, nem véletlen pattant ki a dolog.
Én nem hiszek a veszekedéssel "megoldott" dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!