Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leírtak alapján szerintetek mi lehet a bibi a kialakuló kapcsolatunkban?
Január végén megismerkedtem egy fiúval a Tinderen, akivel másfél hónap elteltével találkoztam is. Azóta ötször voltunk együtt egy-egy napokat (tök jól éreztem magamat vele, volt szex és romantika is - na persze nem az első randin, csak a 3.-on. Elmondása alapján ő is élvezte az együttléteket). Az utóbbi hónapban viszont nagyon keveset és későn ír vissza, nem igazán érzem azt, hogy érdeklődne irántam. Szerintetek mi tévő legyek?
26/L
Nem biztos hogy más van neki,vagy szemét lenne..egyszerűen csak az ismerkedés alkalmával nem alakult ki benne az ami benned igen.
És hát nyilván kihasználja az alkalmat,megfektet majd leszar..szépen lassan leépít!
Ezért mondom,társkeresőn nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani.
Tudsz olyat az ismeretségi körödben, aki Tinderen kezdődött ismeretségből össze tudott hozni kapcsolatot?
Amit te tényleg annak neveznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!