Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ilyen szerencsetlen hogy egy 17 eves fiu tetszik? 22L
17 vagy 18....
Nagyon tetszik, kulsoleg teljesen megfogott es ez nagyon ritka.
Buszra mar felek felszalni mert ha rajta van es a kozelebe ulok 1 oran keresztul folyik rolam a viz :D
Szerintem neki is tetszem, erzem rajta meg latszik a nezesebol.
Nem reg majdnem megszolitott, nagyon kozel allt hozzam es nezett valamit mondani akart vagy kerdezni de vegul nem szolalt meg :D
Amugy a szomszed faluba lakik.
Tul fiatal....hiaba almodozok rola.
Pedig mindig akartam egy ilyen "gyerekszerelmet" de az a baj itt mar csak o gyerek , en nem :D
Meg olyan jo lenne hogy barmikor tudnank talalkozni, jon a nyar este hajnalokig kint lenni ilyenek....
Ha megszolit, elkezdjek vele beszelgetni?
Nektek beleferne hogy ti 22 evesek vagytok a fiu meg 18?
Nézd, attól, hogy tetszik, nem kötelező vele leélned az életedet, bár 4 év korkülönbség szerintem nem olyan gáz.
Próbáld meg, legfeljebb egy nyári kalandnak jó lesz, negatívum nem hiszem, hogy következne belőle.
Lehet kicsit kezdemenyezonek kell lenned akar kicsit dominansnak ameddig fel nem veszi a fonalat a srac. En lehidaltam volna ha 17 evesen egy idosebb lany ram hajt.... Szerintem en annyira szorongtam volna hogy soha nem szolitalak meg.
Szoval ha tenyleg akarsz valamit szerintem vedd a kezedbe az iranyitast kicsit mert tobb mint valoszinu igy semmi nem lesz
Egyetértek a 2-essel
Ez egy miért ne kategória, 4 év nem olyan sok. És minda ketten félősek vagytok, biztos össze illettek.
Sok szerencsét!
De jókor jött ez a kérdés. Napok óta érzem egy szarnak magam, hogy 17-18 éves fiút vonzónak tartok, csak én még idősebb is vagyok kicsit, mint te.
És ahogy olvasom a kérdésed arra gondoltam, basszus miért ne próbálnád meg. Magamat meg ugyanezért annyira gáznak érzem.
jézusom,bőven jó
ezzel nincs semmi probléma evvel a korkülönbséggel
remélem összejön
énis egy négy évvel fiatalabb gyerekért voltam megőrülve
Gyerek vagy még te is bőőőőven.
4-5 év van köztetek, és úgy viselkedsz, mintha te 30 lennél, ő meg 11.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!