Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lesz sok ember ügyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz sok ember ügyetlen ha valaki olyan közelében van, aki tetszik neki?

Figyelt kérdés
Mert izgul! De miért izgul?

2014. jan. 3. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
izgul, hogy megfeleljenek az adott személynek, illetve hogy előtte lazának, menőnek stb-nek látszódjanak
2014. jan. 3. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
jó kérdés...nem tudom...de nagyon zavaró tud lenni!
2014. jan. 3. 16:45
 3/5 Paulik Áron ***** válasza:
Őskorból maradt ösztönök. Félelem attól, hogy nem fogsz neki tetszeni, hogy elrontasz valamit, mint amikor az ősember vadászott és nagyon kellett figyelnie hogy ne rontsa el, mert akkor éhen halt volna. De ugyanígy, ha elrontod és nem sikerül közösülni vele, akkor nem tudod továbbörökíteni a génjeidet, ami szintén elég nagy szívás :)
2014. jan. 3. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
nem szeretne csalódást, rossz benyomást okozni a másiknak, zavarban van :)
2014. jan. 3. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én imádom, mikor a pasi, akivel randizgatok, zavarban van! :) Legalább ebből tudom, hogy bejövök neki :)
2014. jan. 3. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!