Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? Hasonló cipőben valaki?
Adott egy lány/nő, akit egy jóbarátom által már ismertem, legalábbis sokat hallottam róla, és már akkor is nagyon szimpatikus volt, de a közelmúltban találkoztam vele, és hát nem csalódtam.
Akkor még csak tetszett, persze, szép meg minden, de nem tulajdonítottam neki semmit. De azóta nem tudom kiverni a fejemből, egyfolytában rá gondolok. Majdnem tökéletes; nagyon szép, jó alak, nagyon sok kozos érdeklődési kör.
Egyetlen egy probléma az, hogy van barátja. Persze, hogy van, ez az én formam. Tiszteletben is tartom ezt, emiatt lemondtam már pár programot, amin ő/ők is ott voltak. De nem jó ez így, mert látni is akarom őt, el is akarom felejteni, és persze a programokból sem szeretnék kimaradni.
Hosszúra nyúlt, de olyan jól esett leírni, köszi ha elolvastad, és ha van valami tipped ne tartsd magadban.
ezt leírhattad volna rövidebben is:
nyafi-nyafi-nyafi
nyafi-nyafi
nyafffffiiiii-nyaffffffiiiiii
Regisztráltam erre az oldalra mert volt egy kérdésem, amit jelenleg nem tudok kivel megbeszélni. Biztosan én vártam sokat, hogy normális választ, esetleg tapasztalatot ír valaki.
Ennyit erről, nem is tudom mit vártam
Nem lenne rossz azt megtudni, hogy milyen kapcsolatban van a barátjával, mennyi ideje vannnak együtt, ha pl. nagyon a kapcsolat elején vannak, akkor még könnyen megszerezheted, vagy ha épp egy ellaposodó kapcsolatban van szintén van esélyed...
Viszont ha dúl a szerelem, akkor inkább hagyd, mert csak csalódni fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!