Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen szerencsétlen aki az esküvője napján tudta meg, hogy korábban megcsalta a leendő férje??
Szal te még szerencsés is vagy. Nem mentél hozzá egy aljas emberhez.
#10 voltam
Le kell mondani a lagzit. Így is úgy is elváltok majd, minek szórjátok ki a pénzt az augusztusi lagzira? Csak az időt és a pénzt pazarlod ezzel. Sosem fogsz már tudni megbízni benne, így értelmetlen folytatni.
Legalább a párod mondta el vagy csak egy kívülálló? Mert ha az utóbbi, akkor én pláne lécelnék nagyon hamar.
#13 Mástól tudtam meg.
Az is megér egy misét miért pont aznap mondta el hiszen rég tudta...nem is értem.
#14 Igen, ezt fogom tenni, amint kicsit észhez térek ebből.
#15 Ez talán még rosszabb...
Mindig olyan szerencsés voltam az életben magánéleti szempontból, ahányszor szerettem viszont szerettek, nem csaltak meg, mindig én mondtam ki, hogy legyen vége, soha nem ért komolyabb csalódás.
Sokszor mondtam nevetve, hogy meg lesz ennek a böjtje
Hát tessék.
Nos, többek közt ezért nem hiszek a házasság "szentségében".
(Egy férfi, akit hasonlóképp vertek át)
Én az esküvő előtt egy héttel tudtam meg, hogy a feleségem többször megcsalt.
Ráadásul úgy, hogy egy lánybúcsús kérdés miatt, ittasan elkotyogta a barátnőinek.. és az egyikről kiderült hogy mégse olyan jó barátnője mert szándékosan elkotyogta nekem.
Nem mondom hogy az esküvőn nem volt mosolyszünet, és még a nászutat is lemondtuk, de idővel kibékültünk és mostmár minden oké.
Ezek után helyre tudott állni a bizalmad felé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!