Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van anyagi lehetőség étel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van anyagi lehetőség étel rendelésre akkor rendeltek vagy inkább főzés van?

Figyelt kérdés

Párom húzza a száját miatta,persze főzni nem tud csak a szája nagy. Rendelni olcsóbb is vagy akkor jópár napig ugyanezt ennénk...

Nálatok hogy megy főzés vagy rendeles ? Gyerekünk nincs mindketten teljes állásban dolgozunk

2020. nov. 25. 12:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmasan érzékeny a gyomrom, így én inkább főzök. Párom is szokott, amikor kedve van, vagy nem akarja azt enni, amit én. Mindketten szeretünk konyhatündérkedni, de azt én nagyon nehezen viselem, ha valaki a kezem alá nyúl, így nálunk ez nem közös program. Egy nagyobb konyhában talán lehetne :D

Nagy ritkán rendelünk, de eddig mindig csalódás volt. Étterembe évente 1-2 alkalommal megyünk, akkor sem nagyon fancy helyekre, mert én kifejezetten kényelmetlenül érzem magam olyanokban.

2020. nov. 25. 13:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi most főzünk, mert nincs más választásunk a betegségem miatt (glutén, tej, magok és ezek felhasználási formái - pl. napraforgó olaj).

Amíg nem volt ez a diéta, addig szerettem a benti menzán enni, itthon meg nem igazán főztem napi 1x elég meleg ételt enni alapon.

2020. nov. 25. 13:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő akarná, hogy ne rendeljünk, de nem főz és húzza a száját, akkor konkrétan nekem van kiadva a feladat. Én szintén nem tudok/akarok, de a puncim miatt muszáj?
2020. nov. 25. 14:03
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

Én általában főzök, mert olcsó anyagokból kis adagot rendelek. Egy lencsefőzelék egy lábassal kb 800ft, ami van vagy 10 nagy adag, egy kos adag rendelve is 800ft. Nekem sosem jön ki olcsóbbra a rendelés.

Meg én sem használok étolajat, cukrot, és csak zablisztet, vigyázok az alakomra.

9.es:Szerintem ez egy kapó tulajdonság ha egy nő jól főz,nyilván nem cseléd, a pasi sem sofőr ha elvisz néha jó indulatból mert még nincs jogsim:)

Meg gyerekekre főzni kell, nem lehet rendelgetni, mire kell már rutinos leszek:p 19/L

2020. nov. 25. 14:07
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Bocsáss meg, tényleg nem kötekedni akarok, voltam inzulinrezisztens, ezért mindig fennakadok a diétákon. Lencsefőzelék, és vigyázol az alakodra. Értem, hogy zabliszt meg minden, de főzelék. Nem lenne jobb, ha a zöldség nem ázna a trutymóban?
2020. nov. 25. 14:15
 16/23 A kérdező kommentje:

Rendelni fogok eldöntöttem magamnak biztosan így meg ő is kenytelen lesz mert ő meg nem tud főzni.

Egy adagot akkorsem lenne érdemes.

2020. nov. 25. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi hétfőtől péntekig rendelünk. Amíg a férjem bejárt az irodába, az ottani kajáldákban evett. Rengeteg szép kártyát kapunk, így se fogy el.

Nem gondolom egyébként olcsóbbnak a rendelést, legalábbis nekem olcsóbbra jön ki, ha főzök, de hétköznap, munka után semmi kedvem nekiállni főzni. Hétvégén, mikor úgyis itthon vagyunk, elfőzöcskézgetek/ünk, de ennyi elég is. A férjemnek is.

2020. nov. 25. 14:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi sokszor rendelünk, ennek egyetlen egy oka van: időhiány.
2020. nov. 25. 15:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ma már szerencsére nem az az egyetlen életcélja a nőnek, hogy fakanál legyen a kezében, mint a most 50-60-as generációnak. Én is sokkal többet rendelek, mióta megtehetem. Olcsóbb főzni még mindig, de nem érdekel. 10 év ment el az életemből a tűzhely és a mosogató mellett. Elég volt. Én nem így akarok a sírba szállni.
2020. nov. 25. 16:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

15: igen, lencsefőzelék:D

Van benne szénhidrát de sok értékes tápanyag, inkább ez mint a krumpli. Én 63kgról gyönyörűen lefogytam 50re főzelékekkel meg nem zsíros húsokkal, és sok zöldséggel, gyümölcsöt is ettem.

2020. nov. 25. 16:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!