Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van anyagi lehetőség étel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van anyagi lehetőség étel rendelésre akkor rendeltek vagy inkább főzés van?

Figyelt kérdés

Párom húzza a száját miatta,persze főzni nem tud csak a szája nagy. Rendelni olcsóbb is vagy akkor jópár napig ugyanezt ennénk...

Nálatok hogy megy főzés vagy rendeles ? Gyerekünk nincs mindketten teljes állásban dolgozunk

2020. nov. 25. 12:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én 96-ról 61-re ketoval, és nem maga a szénhidrát zavar, hanem a felesleges cuccok. Pl. minek egyek rántott húst, ha a prézli csak plusz kalória. A lencse finom, de maga az ázadék, a főzelék, az csak ilyen, apám mindig azt mondta, "adalék, hogy lehessen csócsálni".

Amúgy már lejöttem a ketoról és pont arra az életmódra váltottam, hogy olyan kaját eszek, ami "önmaga". Pl. krumplit, mert az krumpli. Tésztát nem, mert az víz, liszt, esetleg tojás. Minél több összetevő, annál jobban 👎🏻👎🏻👎🏻.

2020. nov. 25. 18:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Szeretek főzni. Kétnaponta szoktam. Nem főzök olyan nagy adagokat hogy napokig azt kelljen enni. Néha persze eszünk étteremben, rendelni csak a legritkább esetben szoktunk.
2020. nov. 25. 18:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Mi nagyon gyakran rendelünk. Sokkal olcsóbb lenne főzni, de semmi kedvem, kedvünk állandóan azon agyalni, hogy mit, meg sokkal izgalmasabb dolgok is vannak az életben. Persze van mikor kifejezetten kedvem támad főzni, meg férjemnek is vannak ilyen hullámai, vagy épp csak házi kosztra vágyunk. Ilyenkor aztán sokszor szeretünk együtt lenni a konyhában, egymás keze alá dolgozni. Attól függ kinek támadt kedve a főzéshez, ő a szakács, a másik pedig a kiskuktája.
2020. nov. 25. 19:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!