Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok tennétek ilyen kijelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tennétek ilyen kijelentést?

Figyelt kérdés

Tény hogy az ő teste, ő dönt; fog.gátlót szed. Ritkán tudunk szeretkezni és emiatt nem látja értelmét szedni. Ő gyereket akar mostmár mivel 6éve vagyunk együtt. Ezért kategórikusan kijelentette hogy nem fogja tovább szedni.

Így nem fog tovább hízni. Tény lehet mellékhatása de ezügyben nem váltott másikra vagy ment vissza dokihoz. Nem látja be h inkább a mozgáshiány és az esti 10órai vacsi süti jégkrém a fő ok.

Viszont tudja hogy én még nem szeretnék gyereket amit tud ő is.

Ő mindent hibásnak tart a hízása miatt csak magát nem; minden olyat megtesz ami nem jár erőfeszítéssel pl. porokat vesz, meg tapaszokat meg a fog.gátlót okolja stb..Pedig amikor figyelt 3 éve gyönyörű volt..

De hogy lehet ilyet kijelenteni h eddig szedem és kész..?

2020. szept. 14. 07:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%

6 év után ez már egy langyos húgy, egymásban keresitek a hibát. Kényszerevő is lehet a szar kapcsolat miatt.

Engedd el. Ha megszabadul a tehertől, lefogy.

Nem kell együtt lennetek, a gyerek talán a legkomolyabb téma, amiben nem lehet kompromisszumot kötni, és ez nálatok nem egyezik.

A legkisebb gond itt a barátnőd súlya...

(Én se szednék fog.gàtlót amúgy.)

2020. szept. 14. 08:58
 12/34 anonim ***** válasza:
91%

Anno ő döntött úgy, hogy szedi, most még úgy döntött, hogy nem. Joga van hozzá, ès de igen, fair, mivel az ő teste, hadd döntse már el, hogy akar-e ilyet szedni vagy sem. Igenis sok mellèkhatása lehet, ès nem biztos, hogy egyből jelentkezik, lehet, hogy csak èvek múlva. Nekem is úgy volt, ès igen, èn is abba hagytam saját döntèsből, ès sokkal jobb lett. Nem is szednèm már újból.

Vállasszatok más vèdekezèsi módot.

2020. szept. 14. 09:35
 13/34 anonim ***** válasza:
73%

Összetett ez a kérdés. Tennék-e olyan megjegyzést, hogy abbahagyom a fogamzásgátlót mert úgy érzem tönkreteszi a szervezetemet? Tennék, tettem is, én nem híztam, de fáradékony lettem és kinyírta a libidómat, szépen lassan. Lehet ezt közölni normálisan, de jelezve, hogy ez nem egy megvitatandó kérdés, hanem a te döntésed. Amelyik pasi meg nem hajlandó máshogy védekezni, miután a párja közli, hogy mellékhatásokat tapasztal.. hát vele nem egymást keressük amúgy se.

Az nem korrekt, hogy ő gyereket akar és akkor gondolom nem beszéltétek meg, hanem részéről ez azt jelentette, hogy na akkor legyen gyerek most kb. Ebben szerintem se nagyon van kompromisszum, de 6 év alatt nem tisztáztátok, hogy ki mikor, mennyit, egyáltalán szeretne-e?

Az szintén kiábrándító lehet, hogy kifogást keres a hízására, megoldásra pedig kevésbé nyitott, megértem, hogy így nem kívánod úgy, mint régen.

2020. szept. 14. 10:29
 14/34 anonim ***** válasza:
69%

"Amúgy a fogamzásgátló hülyévé is teszi a nőket? Viccen kívül kérdezem"

Viccen kívül hülyévé nem, de ha társkeresés közben fogamzásgátlót szed egy nő, akkor nem olyan férfit választ, akit pirula nélkül választana, és emiatt tönkremennek a házasságok. Pl. fogamzásgátlót szedve a nem annyira férfias férfiak tetszenek neki, és mikor abbahagyja, hogy baba legyen, elkezdődnek a bajok, mert rájön, hogy hormonok nélkül nem is tetszik neki a férfi.

2020. szept. 14. 10:44
 15/34 anonim ***** válasza:
64%

Hát azért ezt illene megbeszélni, és nemcsak "én ezt akarom, kész"...

Én elgondolkodnék a helyedben, hogy mit is akarok ettől a nőtől.

2020. szept. 14. 11:02
 16/34 A kérdező kommentje:

13.as

Azt várja tőlem hogy mondjam meg mikor akarok de erre nem tudok mit mondani és hogy nem érzem késznek magam rá se a kapcsolatunkat.

Nem is azzal van a baj h nem akarja szedni hanem a kijelentés hangsúlyával illetve hogy akkor jöhet a gyerek és nem azt mondta h keressünk más védekezési módot..

2020. szept. 14. 11:04
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
És te mondtad, hogy keressetek más védekezési módot?
2020. szept. 14. 11:08
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

11. vagyok.

"de erre nem tudok mit mondani és hogy nem érzem késznek magam rá se a kapcsolatunkat."

=> Ez 2 dolgot jelenthet.

1. Egyáltalán nem akarsz gyereket.

2. Akarsz, de nem vele, nem tőle.

Csak a megszokás nagy úr...

De ami nem megy, nem kéne erőltetni.

Nem írtad, hány évesek vagytok mondjuk....

2020. szept. 14. 11:09
 19/34 A kérdező kommentje:

Tablettát megismerkedésünk után kezdett szedni.

Ő 28 én 32 vagyok.

2020. szept. 14. 11:11
 20/34 anonim ***** válasza:
96%
A barátnőd gyereket akar. Ha Te nem akarsz gyereket, óvszerrel szeretkezel. Vagy szakítasz és keresel egy olyan nőt, aki nem akar gyereket. Egyébként igen, a barátnőd teste, csakis az ő döntése, hogy tömi-e magát hormonokkal vagy nem.
2020. szept. 14. 11:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!