Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok tennétek ilyen kijelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tennétek ilyen kijelentést?

Figyelt kérdés

Tény hogy az ő teste, ő dönt; fog.gátlót szed. Ritkán tudunk szeretkezni és emiatt nem látja értelmét szedni. Ő gyereket akar mostmár mivel 6éve vagyunk együtt. Ezért kategórikusan kijelentette hogy nem fogja tovább szedni.

Így nem fog tovább hízni. Tény lehet mellékhatása de ezügyben nem váltott másikra vagy ment vissza dokihoz. Nem látja be h inkább a mozgáshiány és az esti 10órai vacsi süti jégkrém a fő ok.

Viszont tudja hogy én még nem szeretnék gyereket amit tud ő is.

Ő mindent hibásnak tart a hízása miatt csak magát nem; minden olyat megtesz ami nem jár erőfeszítéssel pl. porokat vesz, meg tapaszokat meg a fog.gátlót okolja stb..Pedig amikor figyelt 3 éve gyönyörű volt..

De hogy lehet ilyet kijelenteni h eddig szedem és kész..?

2020. szept. 14. 07:47
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%
Ő dönti el meddig szedi, neked ebbe nincs beleszólásod.
2020. szept. 14. 07:54
 2/34 anonim ***** válasza:
90%
En tennek igen, es tettem is, bar en elore szoktam kozolni a fiukkal, hogy nem szedek es nem is fogok szedni. Inkabb orulj, hogy nem akarja tovabb szetcseszni a szervezetét.
2020. szept. 14. 07:54
 3/34 anonim ***** válasza:
95%
Hát használjátok gumit, ha nem akarsz még gyereket. A fogamzásgátlónak tényleg sok mellékhatása lehet, érthető, hogy abbahagyja.
2020. szept. 14. 08:12
 4/34 A kérdező kommentje:

De anno ő döntött úgy hogy elkezdi.

De igazából az ok hogy ő gyereket akar.

De nem fair azt így kijelenteni hogy ez lesz és kész!- semmi megbeszélés nem volt..

Sőt tudja hogy nem szép a teste és meghízott de semmit nem tesz ellene..csak ami könnyű pl.tabi elhagyás ( bár az ő indokai szerint minden nő aki kövér és 120kg az mind a fog.gátló miatt ami hülyeség mert vékony nők is szedij) meg port iszok meg tapaszt veszek stb..

Mondogatja h miért nem kívánom és mikor azt mondom h vonzóbb volt 55kgsan jobban állt neki, akkor ez úgy elszáll, és ha valoban azt akarná h jobban kívánjam akkor motiválhatná h akkor elkezdek figyelni h kívánjon..

2020. szept. 14. 08:25
 5/34 anonim ***** válasza:
70%
Ha már a gyerek előtt ennyire elhízott, akkor sok jóra a gyerek után se számíts :D
2020. szept. 14. 08:37
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
A fogamzasgatlo megbolygatja a hormonokat, ezert kivanja este 10 kor a fagyit meg a sutit.
2020. szept. 14. 08:37
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Fog.gátló növelheti az étvágyat, és a vizesedhet tőle.

Ő döntött úgy, hogy szedi, ő dönt arról is, ha abbahagyja.

A másik kérdésben neked adok igazat, nem úgy működik, hogy o gyereket akar, a te véleményed meg nem számít. Ezért is írtam, hogy használj gumit.

Az meg, hogy neked x plusz kilóval nem tetszik... Hát erre nem tudok mit mondani. Nyilván változik az ember, nem nézhetünk ki ugyanúgy, mint 20 évesen. Lehet, hogy most simán lefogy majd, ha nem szedi a hormont.

2020. szept. 14. 08:48
 8/34 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy a fogamzásgátló hülyévé is teszi a nőket? Viccen kívül kérdezem
2020. szept. 14. 08:48
 9/34 A kérdező kommentje:
De ha ő ennyire a fog.gátlóra fogja az elhízást akkor visszamegyek a dokihoz..de ő nem ment, nem tesz semmit csak hajtogatja a dolgot
2020. szept. 14. 08:49
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is hoztam a fogamzásgátlótól, hangulatingadozásaim is voltak és szexuális étvágyam is nagyon csökkent.

Az viszont, hogy ő gyereket akar és te nem ez nem korrekt, de így, hogy mások az igények, nincs értelme vele maradni.

N

2020. szept. 14. 08:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!