Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tennétek ilyen kijelentést?
Figyelt kérdés
Tény hogy az ő teste, ő dönt; fog.gátlót szed. Ritkán tudunk szeretkezni és emiatt nem látja értelmét szedni. Ő gyereket akar mostmár mivel 6éve vagyunk együtt. Ezért kategórikusan kijelentette hogy nem fogja tovább szedni.
Így nem fog tovább hízni. Tény lehet mellékhatása de ezügyben nem váltott másikra vagy ment vissza dokihoz. Nem látja be h inkább a mozgáshiány és az esti 10órai vacsi süti jégkrém a fő ok.
Viszont tudja hogy én még nem szeretnék gyereket amit tud ő is.
Ő mindent hibásnak tart a hízása miatt csak magát nem; minden olyat megtesz ami nem jár erőfeszítéssel pl. porokat vesz, meg tapaszokat meg a fog.gátlót okolja stb..Pedig amikor figyelt 3 éve gyönyörű volt..
De hogy lehet ilyet kijelenteni h eddig szedem és kész..?
Írod, hogy "ha hízik a fogamzásgátlótól, miért nem ment vissza az orvoshoz?".
Minek ment volna? Az orvos felír neki egy random másikat amit ő sem ismer, hogy kompatibilis-e a barátnőd szervezetével.
Szóval igen, joga van hozzá, hogy abba hagyja amikor akarja!
Ahhoz viszont hogy apává tegyen, akaratod ellenére ahhoz nincs!
Viszont te sem vagy kisfiú. Húzzál gumit vagy szakítsatok.
2020. szept. 14. 11:29
22/34 A kérdező kommentje:
Nem azt vitatom hogy nincs joga hozzá de már elmondtam és nem az ami zavar. A másik hogy miért ment volna vissza?- hát azért mert tünetet tapasztal vagy mert informálódjon a hogyan továbbról. Korántsem biztos h másikat kap..de lehet elküldte volna a doki kivizsgálásra h nincs e más betegség a háttérben
2020. szept. 14. 11:37
23/34 anonim válasza:
Szerinted ez mennyire logikus? Gyereket akarok, tehát fogamzásgátlót szedek, ami még egészségügyi problémákat is okoz nekem. Ugye, hogy nem? Védekezzen az, aki nem akar gyereket! Húzzál gumit. Legfeljebb kiderül, hogy elsősorban nem a hízás miatt nem akarja szedni, hanem, mert gyereket akar. A hízás csak egy plusz ok. Amúgy én se értem, mit kerestek egymás mellett. Ő gyereket akar, te nem. Nem sokáig fog téged érinteni, hogy szed-e gyógyszert.
2020. szept. 14. 11:39
24/34 anonim válasza:
Én biztosan nem tennék ilyen kijelentést, mivel nem szeretnék gyereket, ezért fogamzásgátlóval védekezem. Semmi gondom nem volt vele. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy valakinek problémát okoz, de ahogy látom, itt nem erről van szó. Az alap probléma, hogy ő gyereket szeretne, te pefig nem. Végülis, "rendes" volt tőle, hogy szólt, hogy nem szedi tovább, láttunk már számos példát, amikor a gyermekre vágyó hölgy elfelejtette ezt közölni. Mivel egy ennyire alapvető dologban nem egyeznek az elképzeléseitek, én lépnék. Ha ezt valamiért nem akarod megtenni, a gumi alap. De szerintem a vége szakítás lesz. Ha ő gyereket akar, lesz is gyereke, ha nem tőled, akkor mástól. És még akkor jártál jobban. Szóval én lépnék.
2020. szept. 14. 12:21
25/34 anonim válasza:
Dönthet úgy, hogy nem szed fogamzásgátlót és gyerekesen viselkedik. Te pedig dönthetsz úgy, hogy neked ez nem fér bele, és otthagyod.
2020. szept. 14. 13:02
26/34 A kérdező kommentje:
Egyébként azt nem hajlandó belátni hogy nem mozog semmit pedig irodában ül 10-12 órát. Plusz az hogy este 10kor ül le vacsizni meg nasizni, persze h jobban fog a kiló rajta hisz utána egyből aludni megy
2020. szept. 14. 13:47
27/34 anonim válasza:
Hát 10-12 óra meló után legyen az irodai, vagy akármi, megnèzem ki fog mèg kondizni is. Ès azèrt eszik este, mert akkor èr haza.
Nincs ezen semmi meglepő.
2020. szept. 14. 15:37
28/34 A kérdező kommentje:
27es ez igaz de attól még figyelni lehet plussz csak 2 3 nap ami ilyen hosszú neki.
2020. szept. 14. 17:30
29/34 anonim válasza:
Elmèletileg lehetne figyelni, igen. Kívülállókènt könnyű erre ráfognni. Gyakorlatilag ez máskèpp működik.
2020. szept. 14. 18:09
30/34 anonim válasza:
Énis akkor híztam 15 kilót, mikor elkezdtem 12 órázni. A francnak van kedve 12 óra után még kondizni is... Hamar leadtam miután munkát váltottam és max 8.5 órát dolgoztam. Javasold neki inkább a munkája leváltását, hogy maradjon energiája edzeni. Amúgy az este 10es nassolása meg önjutalmazás egy hosszú munkanap után, az is teljesen érthető. 15en voltunk egy csapatban a 12 órás munkában, abból 13-an minimum 10 kilót híztunk, volt aki 20-30-at is. Ez szerintem jó kis statisztika. A maradék 2 ember meg azért nem hízott el, mert madárkaján éltek, szinte csak saláta, egész nap fájt a fejük, szédültek és volt egy csomó vitaminhiányuk. Valamiből csak kell égetni a kalóriát a 12 óra munka közben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!