Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a párotok fizikai erőszakhoz folyamodna meg
tudnátok védeni magatokat?
Jó, hát ahol sokan laknak ott lehet pro és kontra érveket felhozni, mert ott valszeg lesz tanú. De ha kivisz a rétre, és ott pakol meg, akkor megint meg vagy lőve, főleg ha backhandből állon ver, akkor neked nem lesz esélyed karmolászni meg csípni, rúgni.
2020. aug. 20. 16:41
Értem, ebben az esetben megjegyzem, hogy valaki mindig tud róla, ha megyünk valahova. Akkor már lesz ott vérnyom is, valaki mindenképpen tudja, hogy VELE voltam ott... Sőt, a hullámat is be tudja azonosítani.
Komolyan aggódom, hogy ennyi barom rohangál az utcákon, akik kigondolják részletesen a bántalmazást és azt, hogy hogyan kéne megúszni.
2020. aug. 20. 16:48
Nem akar itt senki senkit sem bántalmazni, meg megütni egy nő gerinctelenség, de igen, én csak felvázoltam, hogy ha olyan a fickó, akkor olyan helyen, időben és telefon nélkül (imei-je lenyomozható ha nála volt), hamis tanúkkal, és esetleg bizonyítékokkal fogja ezt a dolgot megtenni.
2020. aug. 20. 16:54
Te valami cigány családból származol, kérdező? Csak mert a párkapcsolaton / családon belüli erőszak náluk szokott ennyire alapvetés lenni.
2020. aug. 20. 18:48
A kérdező a cigányvajda, és felmérést készít erről a szakdogájához. Mennyire legalig ha agyonveri otthon az asszonyt (ha legális, ha nem, úgyis jól esik neki és lekever 1-2 sallert).
2020. aug. 20. 19:02
26/30 A kérdező kommentje:
#25 Hogy találtad ki hogy szakdolgozathoz kell?
Á, esélyem sem lenne. Nagyobb, sokkal erősebb, és tíz évig járt küzdősportra. Még szerencse, hogy fel sem merül, hogy megüssön.
2020. aug. 20. 19:25
23-as, ezt jól végiggondoltad.
2020. aug. 20. 19:27
2020. aug. 21. 08:28
23 Nem, nem így fogja megtenni. Egy bántalmazás sohasem kitervelt hanem impulzus szerű.
Veszekedés van, mond valami provokatívat a nő és már repül is a pofon felé és nem kesztyűben. Ez így szokott kinézni és nem úgy ahogy leírod.
Mint mondtam az állítás és a tagadás nem 1itt 1ott felállás ilyen esetben. A vád alatt lévőnek törvényi joga, hogy akár hazudhasson is. A hamitanúzás vagy rágalmazás viszont bűncselekmény. Így nem 1-1.
2020. aug. 21. 12:11
További kérdések: