Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a párotok fizikai erőszakhoz folyamodna meg tudnátok védeni magatokat?
2+ De akkor ezek szerint nem csak gyáva is vagy, hanem erőtlen is, ha más mögé bújsz.
Ez az 1-esnek szól.
4 Ha igaz lenne ez amit te mondasz, akkor igénybe sem venné a két fazont, de rögtön velük takaródzik.
De nem az, egyértelműen gyáva. Ez nem kérdés.
Szív bőségéből szól a száj, és aki figyelmes az hamar ki tudja deríteni azt amit akar, ha a másik beszédjére figyel.
Én sztm meg, thai boxoltam pár évig, rúgni nagyon jól tudok év védeni is.
N28
Tudok pár önvédelmi fogást, amit már használnom is kellett sajnos (utcán belém kötöttek), szóval ezekkel talán lenne esélyem arra, hogy egérutat szerezzek (mert igen, én inkább menekülök, minthogy olyan harcba folyamodjak, amiről tudom, hogy nem nyerhetek) mert ha ezek nem jönnek be, vagy nem eléggé, akkor nincs sok esélyem.
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!