Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a párotok fizikai erőszakhoz folyamodna meg tudnátok védeni magatokat?
Nem fogok harcba bocsátkozni egy nálam fizikailag erősebb hímneművel.
De ha csak egyszer hozzám érné bárki is, elintéztetném egy életre.
#1 voltam.
#14 Ez nem igaz. Ha úgy ütött meg hogy 8napon túl gyógyuló sérülést szereztél és ezzel elmész a balesetire majd ott közlöd hogy a barátod ütött így meg akkor ők hivatalból feljelentést tesznek, majd a rendőrök a továbbiakban látlelet alapján gyanúsítottként fogják kihallgatni az erőszakos cselekmény elkövetőjét.
Bírósági szakaszban pedig van egy olyan jelenség hogy a gyanúsítottnak a törvények megengedik hogy hazudjon viszont a tanút kötelezi a törvény az igazmondásra. Tehát a 2en vagytok jelen és semmilyen más bizonyíték, tanu nincs akkor a sértettnek fognak igazat adni és elítélik.
#8-as vagyok
Tételezzük fel, hogy nem némán tűröm, ahogy bucira vernek. Kiabálok, sikoltok, próbálok védekezni (lesz dulakodás). Ha van szomszéd (és nálam bőven van, nem egy tanyán élek), akkor látni fogják, hogy épen mentem be és sérülten távozok, továbbá a "párom" hangját is hallani fogják. Mivel védekezni fogok, ezért a másik félen is lesz külsérelmi nyom (karmolás, harapás, esetleg a bütykein jel, hogy bokszzsák voltam). Sőt, a szomszédokat ismerve kihívják a rendőrséget (mindenre kihívják...) és verheti magát, hogy "biztos úr, én ebben a pillanatban is sörözöm a haverokkal...! Nem vagyok itt!"
Nyílt területen meg, ahol szinte mindenhol kamerák vannak (akár magánkamerák), sok szemtanúval, ugyan már.
26/N (ez az előbb lemaradt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!