Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint nem csúnya egy 165/80kg-os csaj. Ezek
szerint kicsik az igényei?
Figyelt kérdés
Kicsit rosszul esett, mert én vékony vagyok (160/45) és mikor strandon voltunk ott volt egy haverja meg a barátnője, aki erősen duci. Mikor megemlítettem a barátomnak, hogy én ilyen alakkal nem jönnék el strandra akkor mondta, hogy tök jól néz ki így is, miért ne menne strandolni? Nekem rosszul esett, hogy egy tőlem rosszabbul kinéző lányt dicsér. Ezek szerint beérné egy olyannal is? Szerintem neki se esne jól, ha egy nála előnytelenebb srácot dicsérnék. Azért egy alacsony lánynak a 80kg nagyon durva, hát majdnem 2x annyi kg, mint én pedig csak néhány cm van köztünk. Szerintetek miért mondhatta, hogy így is szép a lány? Alapból miért dicséri a haverja barátnőjét pont nekem??
"De, ha velem van együtt akkor joggal gondolhatnám, hogy a vékony lányokat szereti."
Fuhh de egyszerű vagy, mint a faék, ez nem így működik. Voltak vékony barátnőim is, és "testesebbek" is.
A párod meg nem dícsérte a nőt, hanem megvédte a valóban rosszindulatú megjegyzésedtől.
Mintha szerinted strand csak a vékonyak kiváltásga lenne, normális vagy?
Amúgy meg azt írtad, a duci nő a barátjával volt, tehát még párja is van, és tetszik másoknak is!
2020. júl. 26. 12:54
22/48 anonim válasza:
No és kedves kérdező, szerinted hány kilót kéne fogynia szegény lánynak, hogy strandra mehessen? 70 kilósan már mehet? Vagy 60 kilósan? Mikortól nem "ciki" szerinted?
Szerintem meg te vagy über gáz, hogy a külső alapján határoznád meg, ki menjen strandolni, szórakozni. A barátja így szereti, nekik így jó, idegenek véleményét (mint a tiédet is) meg vastagon le kell szarni.
2020. júl. 26. 12:59
23/48 anonim válasza:
Onnan fogod tudni, hogy békében vagy a saját alakoddal és rendben van az önértékelésed, ha már nem foglalkozol más nők külsejével, főleg nem olyan célból, hogy az összehasonlítgatás révén akarj pozitív visszajelzést kiharcolni egy férfitól magadnak.
2020. júl. 26. 13:01
24/48 A kérdező kommentje:
Így most leírva lehet rosszindulatúnak hat, de nem volt az, véleményem meg szerintem lehet. Sokan arról írtok, hogy jaj,mit mondtam szegény lányra pedig nem az volt a kérdés, hogy igazam volt vagy sem, hanem hogy a barátom egy kellemetlen külsejű lányt dicsér, aki teljesen az ellentétem külsőleg.
2020. júl. 26. 13:08
25/48 anonim válasza:
24 Nem érted meg, hogy nem tudod a megjegyzését kiragadni a kontextusból? Nem megdícsérte, csak reagált a tuskó megjegyzésedre. Nem érted a különbséget? Egyébként igen, lehet véleményed, meg másnak is. Hidd el, te sem tetszel mindenkinek. Másnak meg te vagy gusztustalan. Szükségesnek éreznéd, hogy ok nélkül a tudtodra adják? Egyébként ha ennyire nagyszájú vagy miért nem a nőnek mondtad?
2020. júl. 26. 13:14
26/48 anonim válasza:
Kisigényű a barátod, mert ostoba is vagy és fel sem fogod, mi a baj veled. És hogy a helyzet kínálta ezt a megjegyzést. Ahogyan azt sem érted, hogy az embernek több féle alak, stílus is tetszhet. Én szégyelleném hogy ilyen nővel vagyok. Inkább legyen rajta 20 kiló plusz, mert egy 160 centis nő még 65 kilósan is vonzó tud lenni simán, de könyörgöm, legyen már esze!
2020. júl. 26. 13:20
27/48 anonim válasza:
"Mikor megemlítettem a barátomnak, hogy én ilyen alakkal nem jönnék el strandra akkor mondta, hogy tök jól néz ki így is, miért ne menne strandolni?"
De értsd már meg, hogy nem is dícsérte, meg se említette volna, te provokáltad a rosszindulatú megjegyzéseddel ezt a választ!
Miért, mit kellet volna mondania? "Fujj tényleg ocsmány, takaroggyon haza!"? Akkor megnyugodott volna a kis lelked?
2020. júl. 26. 13:25
28/48 anonim válasza:
Tényleg igénytelen a pasid.Ilyen buta tyúkkal járni
2020. júl. 26. 13:32
29/48 anonim válasza:
Azért egy ember egyben egész és lehet a lány nem ilyen besavanyodott uborka, mint te, hogy a plusz kilói miatt otthon savanyodna. Gondolom a párod erre is aspektált. Vékony vagyok, a Balatonon zömében sok elhízott van, én vékony vagyok, de soha ilyen gondolatok nem jártak a fejemben. Most vagy önbizalomhiányod van és ezzel próbálod magad jobbnak feltüntetni vagy simán ilyen sivár az életed, hogy ahelyett, hogy jól éreznéd magad, epés megjegyzéseket teszel másokra.
2020. júl. 26. 13:35
30/48 anonim válasza:
"hogy igazam volt vagy sem, hanem hogy a barátom egy kellemetlen külsejű lányt dicsér, aki teljesen az ellentétem külsőleg"
Igen, igazad van, a leírtakból egyértelműen kiderült, hogy a barátod megdicsért egy - SZÁMODRA - "kellemetlen", az ő szemében meg valószínűleg nem kellemetlen külsejű lányt, aki teljesen az ellentéted külsőleg, miután te, aki egyértelműen a "sovány" kategóriába tartozol a testtömeg indexed alapján, és kb. 10 kg-mal vagy kevesebb az ideális súlyodnál, lefikáztad szegényt a háta mögött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!