Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint nem csúnya egy 165/80kg-os csaj. Ezek szerint kicsik az igényei?
Valószínű, hogy szociàlis kézségek terén nem valami fejlett a baràtod.
Az, hogy mi tetszik neki,az meg egyéni beàllítottsàg kérdése.
Nem.
Mindenkinek más az ízlése.
Vannak, akik a sovány, vannak, akik a kövér nőket kedvelik
"Alapból miért dicséri a haverja barátnőjét pont nekem??"
Nem úgy kezdődött, hogy a haverja barátnőjének a külsejére tett pozitív megjegyzést neked, hanem úgy, hogy te tettél egy felettébb bántó, rosszindulatú megjegyzést a lányra - nyilván kétszínű módon, a háta mögött.
Miért gondolhatnâd joggal ezért?
Nem mindenkinek csak egy formára korlátozódik az ízlése. Nekem is volt már többféle alkatú barátom.
"egy felettébb bántó, rosszindulatú megjegyzést a lányra - nyilván kétszínű módon, a háta mögött."
Semmi rosszindulat nem volt bennem, nem azt mondtam, hogy miért jött velünk vagy bármi ilyesmi, csak annyit említettem meg, hogy én nem mennék így ilyen helyekre.
Az is lehet, hogy a párod sokkal nagyobb érzelmi intelligenciával rendelkezik, és tudja mennyire proli dolog a kilói alapján megítélni valakit.
Egy vékony nő
De, pont rosszindulatú voltál.Miért foglalkozol egyáltalán azzal, hogy mások bármilyen testalkattal éppen hová mennek? Mi közöd van hozzá? 🤔Felnőtt vagy, vagy nem felnőtt?
HM.. Duciba vagy erősebb testalkatú lányban is van formás. A vékony alkatú sem mindig jó alakú. Ismerőseim nők. Magas 180 cm körüli, nem tudom hány kiló de vékony. Oszlopszerű az alkata. Alig vállacska, csapott, Mell-derék-csipő arány: nem igazán van különbség. Lábai: Egyenesek, comb, vádli, boka között nincs nagy eltérés. Jó alakú álomnő csak mert vékony? Ízlés dolga.
Aztán van duci ismerősöm is. Aki viszont szerintem extra formás. Nagy mell, karcsú derék, széles csípő (de nem körte testalkat!!!) A lábai is jók. Van eltérés a vádlija és a bokája között. Fürdőruhában sem tartom rossznak. Habár "erősebb" az átlagnál. Egész ruhában meg, ami mondjuk combközépig ér, magassarkúval. A pasik - akár a fiatalabbak is - utána néznek. Persze vannak emberek - főleg nőneműek - akik szerint ez a molettebb hölgy Fúj! kategória lenne. Ízlések pofonok..........
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!