Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem jön be annyira a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön be annyira a barátnőm, de szeretem. Hogy lehet a vonzalmon javítani?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem az esetem külsőre. Soha nem is volt az, de nagyon sok időt töltöttünk együtt, érzelmileg naggggyon megszerettem. Együtt élünk, én szeretnék is vele maradni egyébként.

Szép, csinos, de kifejezetten nem igazán mozgat meg úgy, hogy azt mondjam, hogy szexuálisan vonz. Ha romantikusabb a helyzet, könnyen megy a szexualitás, szeretek hozzáérni, örömet okozni neki, de az egyáltalán nincs meg, hogy valamiben meglátom, és hű de szexi, legszívesebben...

Ezzel nekem semmi bajom nincs, de a barátnőm hiányolja, hogy spontán kezdeményezzek/vegyem a lapot, ha szexin billeg előttem. Veszem a lapot, meg szívesen kezdeményeznék, korábbi kapcsolatokban működött is, a barátnőmmel is szívesen csinálnám ezt, ha meglenne a vonzalom, ami nincs. Így még az van, hogy romantikus összebújós estéken, meg randik után van hozzá hangulatom. Ami még mindig gyakori, de nem teljesen az, ami mind a kettőnknek ideális lenne.

ma 00:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Mi jönne be? Meg lehet valósítani a külsején?

Viselet, paróka, cipő, stb.?

ma 00:31
 2/15 A kérdező kommentje:

#1 Nem szeretném arra kérni, hogy változzon meg a kedvemért.

Őszintén szólva nekem mindig a picit husisabb, velem kb egymagas lányok jöttek be, sötétbarna/fekete egyenes/hullámos hajjal. A szeplők soha nem jöttek be.

A barátnőm meg pici, inkább vékony (mondjuk egyáltalán nem lapos, sőt...), göndör, szőke, szeplős. Ha ránézek az jut róla eszembe, hogy milyen édes, milyen aranyos, mennyire szép mosolya van, meg imádom hallani, amikor nevét, meg olyan kis elbűvölő. Ezer dolog eszembe jut róla, de az marhára nem, hogy szexi lenne...

ma 00:41
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Mióta vagytok együtt?
ma 00:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Lassan másfél éve.
ma 00:49
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
Hat en biztos eszrevettem volna es azonnal kirugtalak volna gondolkodas nelkul. Mindenki megerdemli az olyan part,ahol a masik az o tokeletes esete,amikor ugy tetszik,ahogy van. Ahol nem kifogasok es idohuzas van szex elott ilyen rahangolodas meg kamu szovegekkel. Ez nem romantika,hanem a masik atverese. Ne csodalkozz ha rajon mert azert mindenki eszreveszi a dolgokat egy ido utan es kirug es mast keres.
ma 01:00
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Huh szegény lány. Szerintem engedjétek el egymást, hadd legyen az a lány is boldog.
ma 01:03
 7/15 A kérdező kommentje:

#5 Nem akarom átverni. Én tényleg szeretnék úgy istenigazából vonzódni hozzá. Csak az a baj, hogy ez nincs meg. Nem taszít, de úgy önmagában nem találom szexinek. Ha megvan a romantikusabb hangulat, akkor működik a szexualitás. Anélkül nem, konkrétan az nincs meg, hogy random ránéztem és megkívántam, mert nem tudom, olyan szexin nézett ki.

#6 Viszont szeretjük egymást, ő meg kifejezetten boldog mellettem. Konkrétan betudta a viselkedésemet annak, hogy én ilyen kb nyálasan romantikus csávó vagyok, akinek nincs igénye a random menetekre, pedig amúgy lenne, csak vele nem megy, nem áll fel. (Más lányra meg nem is akarok még csak gondolni sem a barátnőm mellett fantázia szintjén se.) Vele konkrétan úgy működik a szexualitás, hogy előtte jól meg kell szeretgetnem, puszik, ölelések, simogatások, lehetőleg nem árt valami hangulatfény (nem sötét, hogy ne is lássam, mert szeretném látni, de full fény helyett mondjuk éjjeli lámpa, vagy gyertya, meg pirosas ledek a szobába) aztán megvan a hangulat.

ma 01:23
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
kérdező, engedd el a lányt, ne legyél getinctelen patkány, egy csöcsös, vékony csaj röhögve talál utánad bárkit...
ma 01:28
 9/15 A kérdező kommentje:
#8 De nem szakítani akarok vele, mert amúgy szerelmes vagyok belé. Nem az van, hogy "azért még megdugom, ha már nem jutott jobb". Szeretnék úgy normálisan is vonzódni hozzá.
ma 01:32
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

Próbáld meg másfelől közelíteni a helyzetet. Valami csak tetszik rajta. Oké, nem a nagybetűs ideál legszembetűnőbb mása, de valami vonzó csak van rajta. A szép lélektől nem áll fel a f*sz.

Mi ragad meg benne, amikor "romantikáztok", mi fokozza addig a hangulatot, hogy le akarj vele feküdni? Miért szerettél bele?

ma 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!