Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 éve szeretem ugyanazt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éve szeretem ugyanazt a lányt, akit 17 évesen ismertem meg. Túl lehet egyáltalán lépni egy ilyen vonzalmon?

Figyelt kérdés

8 éve van barátja, épp akkor "vesztettem" el, amikor elkezdte a komoly párkapcsolatát. Azóta elballagtam a középsuliból, elvégeztem egy egyetemet, dolgozom, és számtalan kapcsolati próbálkozásom volt, de igazából a mai napig csak Ő érdekel. Ritkán látom, talán évente egyszer összefutunk a belvárosban, és amikor a szemeibe nézek újra érzek azt az érzést, amit középsuliban: lelassul körülöttem minden, iszom a szavait, mintha megszűnne az idő, csak én és Ő...

lehet így boldog párkapcsolata az embernek más lánnyal?

2013. máj. 1. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet!

csak ne őt keresd a többi lányban...

2013. máj. 1. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ember... nem vagy egyedül. Nekem is van egy ilyen személy az életemben. Bár igaz, így 10 év elteltével(13 évesen ismertem meg) talán kijelenthetem, hogy úgy ahogy túl vagyok rajta. De ehhez is az kellett, hogy sorozatosan átverjen. Persze még mindig van valami alap vonzalom, de már nem az a régi "senki más nem létezik" érzés. De úgy érzem, ha akarna, sec perc alatt elcsábíthatna...

Próbáltam én is azt, hogy sokáig nem találkozunk és akkor úgymond tünetmentessé válik az ember. Én is tudom, hogy röhej, hogy egy év, vagy évek után is szerelmes tud így lenni az ember, miközben a másik változott és nem pontosan ugyanaz a személy aki volt. Én itt tettem fel a kérdést, hogy mi is ez az egész valójában? Hogy ne lenne igazi érzés, ha egyszer érzem? Másnak meg abszurdum, sőt rögeszmés. Tehát nem folytatható így tovább. Most azon rágódok, hogy tartsam-e a baráti kapcsolatot a személlyel vagy sem. Egyiket sem tartom megoldásnak. Se tünetmentes nem akarok lenni, se újra belebonyolódni a reménytelen dolgokba.

Úgy gondolom lehet boldog kapcsolatod aztán, hogy az, hogy végződik, vagy sem, majd kiderül. Ha szemétség is tőlem, hogy ezek ellenére más nővel akarok boldog lenni, még mindig jobb, mint leragadni egynél egy életre.

Szerintem inkább más nőkre fókuszálj és próbálj meg találni valakit, akiért képes vagy lemondani róla. Én legalábbis ezt próbálom.

2013. máj. 1. 01:22
 3/5 anonim ***** válasza:

persze,hogy túl.

valamilyen úton módon szerezd meg és legyél együtt vele te is 8 évet.

az életből is ki fogsz ábrándulni,nem csak belőle.

2013. máj. 1. 01:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 23 éves fiú vagyok, és kb én is 17 éves korom óta vagyok szerelmes egy volt osztálytársamba.

"amikor a szemeibe nézek" kezdetű rész rám is igaz. :S

A különbség csak annyi, hogy ő is fiú, s így elvileg még meg se mondhatnám neki, mi van. :_(

2013. máj. 1. 04:57
 5/5 anonim ***** válasza:
járjál kicsit valakivel, aki tud téged értékelni és túl leszel rajta. Nekem is van 1-2 ilyen lány. De már kiábrándultam belőlük, látom a fatális hibáikat. Van, akit már baráti szinten sem kedvelek, van, akit egyébként jó embernek és vonzó nőnek tartok, csak nem hozzám való.
2013. máj. 1. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!