Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elösször nagyon beleszerettem de a végén kiderült hogy egy paraszt. és még így is szeretem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömet nagyon megkedveltem amíg meg nem ismertem jobban az egyik barátnőm sokkal teltebb és kicsùfolta amit nagyon nem nézek jó szemmel de próbálom elfelejteni másokkal ismerkedni de valahogy mindig rá gondolok :/ nem a legszebb de valahogy mégis megszerettem .a viselkedését sem tudom ki ismerni.. Egyszer kedves máskor nagyon paraszt.. L/16 mit hogy tegyek2013. ápr. 29. 21:13
1/2 anonim válasza:
Sajnos sok nő van ezzel így Pl én is :// sajnos sok a paraszt pasi ha szeretnél róla beszélni írj privit 23L
2/2 anonim válasza:
Én is teljesen így vagyok vele. Legjobb ha megpróbálsz lassacskán elszakadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!