Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen beleszerettem a legjobb fiú barátomba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hát sziasztok.Lány vagyok,14 éves.És sajnos bele szerettem a legjobb fiú haveromba.Hétvégén találkoztunk,hülyéskedtünk,meg ilyenek.És majdnem megcsókolt.Én nem hagytam neki,mivel akkor bűntudatom lett volna hogy az csókolt meg aki nem is érzi azt amit én.Sajnos a suli nem a legjobb,nem nagyon szeretnek vizzahúzódó vagyok.Ismerősömmel beszélgettem,mikor láttuk hogy valaki kajával dobál minket.Idegembe felmentem a lány öltözőbe ahhonnan dobáltak,és őt láttam egyik ismerősömmel.Mikor megláttam hogy a személy is ottvan akit szeretek,ránéztem és sírva kirohantam.Mindig olyan gonosz velem iskolába,máskor pedig kedves.De most kihúzta a gyufát...Elegem van.Elakarom felejteni.Viszont teljesen beleszerettem.Megakarom hogy tudja mien érzés volt nekem ez.És esetleg bosszút is akarok álni.Mert ezt nem hagyom ennyibe..Komolyan,nyálas és vizes kenyérrel meg nutellása akármivel dobáltak..Ilyen ember nem normál...Segítsetek!2013. ápr. 26. 23:13
2/2 A kérdező kommentje:
Tudja.Elmondtam neki hogy teljesen oda vagyok érte,de nem akarom hogy ez a barátságunkat megrontsa.De most teljesen elvagyok keseredve..Hogy tehette ezt?
2013. ápr. 26. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!