Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felejt el mindent amit mondok/írok? Miért nem figyel oda rám?
Most kezdtünk el járni egy rövidebb randizgatás után szóval nem olyan komoly még a dolog.
De az elejétől fogva ő kb. mindent elfelejt. Mintha a falnak beszélnék.., ha leírom akkor is. 5perc után ha írásban, ha szóban mondok neki valamit elfelejti. Egy nagyon kis semmis jellegű (jelenlegi) példa de ez is bosszant már a sok ilyen után… Éppen tartok hazafelé tőle leírom neki, hogy megkívántam xy-t és majd azt csinálok. Beszélünk pár mondatot aztán rákérdek neki mi lesz a vacsora, leírja és visszakérdez egyből, hogy és neked?
Tudom így jelentéktelen ez most de ez írásban történt és napi szinten nagyon sok mindent elfelejt, ha munkában van mondok oké érthető de ha otthon van és csak telefonozik akkor is ez van..
Nem értem miért nem figyel oda arra soha amit mondok.
De olyan is van, hogy pl küldök neki egy tiktok videót (azt látom ha megnézi) és szokása az is kb 5/2 alakalommal, hogy csak rárak egy nevetős fejet vagy ír, hogy ez de jó vagy valamit közben meg se nézi.
1) Masokkal levelezik vagy ismerkedik vagy randizik stb.
2) Gyogyszert szed es lepusztult a memoriaja.Ezt ugye megkerdezheted es akkor csak az 1) pont maradt.
Mar az egyik feltetel onmagaban eleg ahhoz,h szakits vele barmikor . Az 1) pont eseten egy uzenetben torteno szakitast erdemel,h nehogy szegeny lemaradjon a tobbiekrol. Nem szabad elvenni tole az eletoromet.
Ugyis elobb utobb talalsz valakit, aki figyel rad es megjegyzi mit irsz mit mondasz es igazan szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!