Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért felejt el mindent amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felejt el mindent amit mondok/írok? Miért nem figyel oda rám?

Figyelt kérdés

Most kezdtünk el járni egy rövidebb randizgatás után szóval nem olyan komoly még a dolog.

De az elejétől fogva ő kb. mindent elfelejt. Mintha a falnak beszélnék.., ha leírom akkor is. 5perc után ha írásban, ha szóban mondok neki valamit elfelejti. Egy nagyon kis semmis jellegű (jelenlegi) példa de ez is bosszant már a sok ilyen után… Éppen tartok hazafelé tőle leírom neki, hogy megkívántam xy-t és majd azt csinálok. Beszélünk pár mondatot aztán rákérdek neki mi lesz a vacsora, leírja és visszakérdez egyből, hogy és neked?

Tudom így jelentéktelen ez most de ez írásban történt és napi szinten nagyon sok mindent elfelejt, ha munkában van mondok oké érthető de ha otthon van és csak telefonozik akkor is ez van..

Nem értem miért nem figyel oda arra soha amit mondok.

De olyan is van, hogy pl küldök neki egy tiktok videót (azt látom ha megnézi) és szokása az is kb 5/2 alakalommal, hogy csak rárak egy nevetős fejet vagy ír, hogy ez de jó vagy valamit közben meg se nézi.

tegnap 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Lehet tele az agya mindennel. Én se birnám számontartani hogy pl ki mit akar majd este otthon enni meg ilyeneket..
tegnap 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű hogy túlterhelt és azért. Nem értem mit kell ezen kiakadni? Amúgy ne nézd hülyének, az ilyeneknek többnyire később áll össze a kép fáziskéséssel, csak éppen rutinból rávágja az agya hogy "...és neked?". Közben meg tíz dolgon egyszerre futtatja az agyát. Hidd el, pengébb az ilyen agya mint az átlagé.
tegnap 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Ti is azért vagytok együtt hogy eggyel többen legyetek...
tegnap 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem érdekled.
tegnap 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy neki elég jó, valószínűleg más is képben van még, aki jobban kellene neki, de nem tudta befűzni, ezért most épp te is jó vagy egy kis időre. Viszont mivel az agya azon a másikon jár, rád nem tud figyelni.
tegnap 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

1) Masokkal levelezik vagy ismerkedik vagy randizik stb.

2) Gyogyszert szed es lepusztult a memoriaja.Ezt ugye megkerdezheted es akkor csak az 1) pont maradt.

Mar az egyik feltetel onmagaban eleg ahhoz,h szakits vele barmikor . Az 1) pont eseten egy uzenetben torteno szakitast erdemel,h nehogy szegeny lemaradjon a tobbiekrol. Nem szabad elvenni tole az eletoromet.

Ugyis elobb utobb talalsz valakit, aki figyel rad es megjegyzi mit irsz mit mondasz es igazan szeret.

tegnap 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!