Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok leszervez egy programot ahova rátok is számít, ergo úgy szervezi le másokkal, hogy másokkal mindent megbeszél, csak neked felejt el szólni, rosszul esik?
A párom ezt csinálta, de már sokadszorra. Most pl holnapra megbeszélte az egyik rokonával, hogy eljön és vele töltjük a napot. A gond csak az, hogy én csak ma szereztem az egészről tudomást, amikor pedig közöltem a párommal, hogy nincs kedvem, meglepődött, hogy pedig ők megbeszélték. Amikor mondtam neki, hogy előtte nem kellett volna engem is megkérdezni? Nem értette mi a baj.
Szerintem alap, ha valakivel akar olyan közös programot ahol elvárja, hogy én is ott legyek, először megbeszéli velem, és utána fixálja le nem? Vagy én gondolom rosszul? Kismilliószor mondtam neki, hogy örülnék ha ezeket velem is megbeszélné, de nem érti. Azt a része aranyos, hogy alapnak gondolja, hogy mellette leszek, viszont igazi közös programunk már nem tudom mikor volt. Mindig valakikkel mentünk, és nem tudtam, hogy holnapra is szervezett egyet. Fogalmam sincs mikor beszélték le. És az a szomorú, hogy most is csak úgy mondta el, hogy hallottam beszélték telefonon, és rákérdeztem. Rendszeresen ez van.
"És az a szomorú, hogy most is csak úgy mondta el, hogy hallottam beszélték telefonon, és rákérdeztem. Rendszeresen ez van."
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor a harmadik ilyen alkalom után, amikor az utolsó pillanatban bejelent egy programot, amit a megkérdezésem nélkül beszélt meg az én részvételemre is számítva, annyit mondtam volna, hogy érezze jól magát az általa szervezett programon, én nem tartok vele, mert én meg a barátnőmmel / unokatesómmal / munkatársaimmal stb. szerveztem közös programot, csak én is elfelejtettem mondani neki.
Aztán fognám magam, és elmennék aznap bárhová, ahová kedvem van, akár egyedül, akár másokkal.
És ez így menne minden egyes alkalommal, egész addig, amíg eszébe nem jut időben megbeszélni velem, hogy van-e kedvem ehhez meg ehhez a programhoz, ekkor meg ekkor, ezekkel az emberekkel vagy kettesben.
Számomra elég furcsa, hogy neked "aranyos, hogy alapnak gondolja, hogy mellette leszek", mert nekem meg mindaz, amit leírnál, úgy jönne le egy kapcsolatban, hogy nem számít, hogy én mit szeretnék, és nem vagyok egyenrangú félként kezelve, csak egy irányítható bábfiguraként.
Egyszer játszotta el, ráadásul nekem kellett volna a kaját is csinálni...
Megmondtam neki, hogy én MOST leléptem moziba, és Ő oldja meg a bevásárlást, ételkészítést, stb. Este jövök.
Soha többé nem "felejtett el" szólni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!