Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 2 szex kevésnek számít 1 év után, ez normális?
Sziasztok!
1 éve vagyunk együtt a barátommal, heti 2x szeretkezünk, és aggódom. Én szeretnék többször, de attól tartok, velem lehet gond, hiszen korábban minden nap szexeltünk, volt, hogy többször is. Alapvetően neki volt ennyire magas libidója, ő igényelte ennyiszer. Ez most lecsökkent heti kb. 2-re. Más dolgokban nem érzek változást, mondja, hogy szeret, puszilgat, ölelget, minden ugyanolyan, mint eddig, csak ez nem... Beszéltünk már erről többször is, azt mondta, butaság, kíván, szerelmes belém, nincs semmi gond, esetleg hozzáteszi, hogy fáradt.
Szerintetek normális, hogy csak egy éve vagyunk együtt, de ennyiszer szexelünk? Egyáltalán kevésnek számít ez, vagy én reagálom túl?
Ő 32 éves, én 26.
Mit számít, ha mi leírjuk hogy szerintünk kevés/normális/sok? Nektek kell hogy megfeleljen.
(Amúgy SZERINTEM normális, ha már ez a kérdés. De továbbra is azt mondom hogy nem ennek kéne számítani.)
Köszi az eddigi válaszokat! Akkor szerintetek is lehetséges, hogy amúgy semmi gond, ugyanúgy szeret és kíván még?
7-es, élőben ismerkedtünk meg, nem itt :D
Most vagy
1.Van neki szexuális élete, csak nem veled, hanem olyannal aki iránt érez vonzalmat
2."Tolna - de már nem megye"
Melyik a rosszabb?
Szerintem nincs okod aggódni. Mindemellett az nyilván gond, ha nem egyeznek az igények, mert neki heti 2 amit szeretne, te pedig ennél lényegesen többet.
Szoktál kezdeményezni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!