Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 2 szex kevésnek számít 1 év után, ez normális?
Sziasztok!
1 éve vagyunk együtt a barátommal, heti 2x szeretkezünk, és aggódom. Én szeretnék többször, de attól tartok, velem lehet gond, hiszen korábban minden nap szexeltünk, volt, hogy többször is. Alapvetően neki volt ennyire magas libidója, ő igényelte ennyiszer. Ez most lecsökkent heti kb. 2-re. Más dolgokban nem érzek változást, mondja, hogy szeret, puszilgat, ölelget, minden ugyanolyan, mint eddig, csak ez nem... Beszéltünk már erről többször is, azt mondta, butaság, kíván, szerelmes belém, nincs semmi gond, esetleg hozzáteszi, hogy fáradt.
Szerintetek normális, hogy csak egy éve vagyunk együtt, de ennyiszer szexelünk? Egyáltalán kevésnek számít ez, vagy én reagálom túl?
Ő 32 éves, én 26.
14# "De kinek mi"
Neked csak egy zsigád van? Nekem egy mercim.
Te a margit szigetre vitted az asszonyt nyaralni? Én a szesöllre.
Neked 15 centi? Nekem 18.
"Kinek mi"
*kacsint-kacsint*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!