Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 2 szex kevésnek számít 1 év után, ez normális?
Sziasztok!
1 éve vagyunk együtt a barátommal, heti 2x szeretkezünk, és aggódom. Én szeretnék többször, de attól tartok, velem lehet gond, hiszen korábban minden nap szexeltünk, volt, hogy többször is. Alapvetően neki volt ennyire magas libidója, ő igényelte ennyiszer. Ez most lecsökkent heti kb. 2-re. Más dolgokban nem érzek változást, mondja, hogy szeret, puszilgat, ölelget, minden ugyanolyan, mint eddig, csak ez nem... Beszéltünk már erről többször is, azt mondta, butaság, kíván, szerelmes belém, nincs semmi gond, esetleg hozzáteszi, hogy fáradt.
Szerintetek normális, hogy csak egy éve vagyunk együtt, de ennyiszer szexelünk? Egyáltalán kevésnek számít ez, vagy én reagálom túl?
Ő 32 éves, én 26.
21.
Nem álom, hanem múlt. Másrészt létezik vagy tucat módja annak, hogy átéld az eufóriát, ami még jobb is, mert teljes mértékben ráhangolódhatsz. Ezt "sima szexben" nehezebb elérni, mert ott dolgozni is kell, sőt.
Viszont a felhörrenésed is csak igazolja a korábbi tézist, tipikus kocsmai reakció volt ez, jellemző a csoportra, amelyhez tartozol.
Mesélj, milyen csoportba tartozom? Ismersz te engem, hogy megítélj?
Neked a múlt, nekem a jelen. 34 éves nő vagyok, egy boldog párkapcsolatban. Nincs ebben semmi különleges, hogy szeretünk egymással szeretkezni (is) és minden mást is.
23.
Azért a szemed tartsd csak nyitva, a legtöbb ember a legegyszerűbb megoldást választja és az sajnos pont a félrelépés. Ártatlanság vélelme persze, de azért... ne legyél naiv.
24.
Na, így már más. Ha nő vagy, az kicsit árnyalja a képet, mert nem neki kell teljesíteni, ideális esetben a férfi teljesen alárendelt a nőnek és onnantól... neki lehet jó napi 4-5 alkalommal is.
Én is heti 1-2 alkalommal vagyok együtt a párommal, egy éve vagyunk együtt, együtt élünk, de elég fárasztó az eletvitelunk, mert mindennap megyünk egyetemre és dolgozni is. Mielőtt elkezdtünk volna dolgozni, nyáron több időnk volt, többet is szexelünk, de most csak ennyi fér bele. Néha kevés, de alapvetően elég szokott lenni és ami van, az legalább nagyon jó. Inkább legyen kevesebb, de minőségi, mint sok, de rossz.
Én 23, párom 24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!