Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint nem csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint nem csúnya egy 165/80kg-os csaj. Ezek szerint kicsik az igényei?

Figyelt kérdés
Kicsit rosszul esett, mert én vékony vagyok (160/45) és mikor strandon voltunk ott volt egy haverja meg a barátnője, aki erősen duci. Mikor megemlítettem a barátomnak, hogy én ilyen alakkal nem jönnék el strandra akkor mondta, hogy tök jól néz ki így is, miért ne menne strandolni? Nekem rosszul esett, hogy egy tőlem rosszabbul kinéző lányt dicsér. Ezek szerint beérné egy olyannal is? Szerintem neki se esne jól, ha egy nála előnytelenebb srácot dicsérnék. Azért egy alacsony lánynak a 80kg nagyon durva, hát majdnem 2x annyi kg, mint én pedig csak néhány cm van köztünk. Szerintetek miért mondhatta, hogy így is szép a lány? Alapból miért dicséri a haverja barátnőjét pont nekem??
2020. júl. 26. 12:17
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
91%

"egy kellemetlen külsejű lányt dicsér, aki teljesen az ellentétem külsőleg."

Az illető külseje nem olyan kellemetlen, mint a te bunkó személyiséged. Remélem a barátod is hamarosan rájön majd erre miss tökéletes picsa.

2020. júl. 26. 13:59
 32/48 anonim ***** válasza:
63%
De! Igenis egy rosszindulatú szar vagy! A barátod nyilván megdugná a csajt! És miért? Mert rajta legalább van mit fogni! Egy ilyen gebe csak instán mutat jól. Ha egyáltalán kinéz valahogy az arcod! Gondolom lapos vagy, ezért vagy féltékeny egy ducira!
2020. júl. 26. 14:06
 33/48 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom provokatív kérdés. Ha nem, akkor esetleg egy-két ilyen kretén megjegyzés után lelép egy "kellemetlen" külsejű nővel, akkor kapod meg az igazi maflást. Láttam ilyen királylányt, aki nem egyszerűen csak sovány volt, hanem úgy nézett ki mint aki a playboy címlapjáról lépett le (de úgy is viselkedett), aztán nem értette, hogy a pasasa miért hagyta ott egy kézilabdázó "tehénért".
2020. júl. 26. 14:21
 34/48 anonim ***** válasza:
93%
Nálad valami nagyon nincs rendben a fejedben. Ebben a történetben nem a pasid a gáz, hanem te.
2020. júl. 26. 14:29
 35/48 anonim ***** válasza:
81%
Lehet szebb arca, jobb melle volt és mellette életvidám. Ez a pasknál már egy jobb öszkép, mint egy elől deszka, hátul léc, lehet nem túl szép, negatív nő.
2020. júl. 26. 14:39
 36/48 anonim ***** válasza:
0%
Igénytelen a barátod,a gebék és a tehenek tetszenek neki.
2020. júl. 26. 14:59
 37/48 anonim ***** válasza:
92%

Na és, más meg a te alkatodra mondja, hogy nem venne fel ilyen térdkalácsokkal miniszoknyát vagy más feltűnőbb darabokat. Na bumm!

A vékony nőket is temérdek pasi szereti,csak mondom...

2020. júl. 26. 15:13
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
rosszindulatú és beképzelt vagy, ragaszkodj a barátodhoz, mint oroszlán a zsákmányához, mert nagyon rendes srác lehet. bár, amikor majd jobban kiismer lelép szerintem tőled.
2020. júl. 26. 16:14
 39/48 anonim ***** válasza:
93%

"Mikor megemlítettem a barátomnak, hogy én ilyen alakkal nem jönnék el strandra"

Nem dicsért ő senkit csak nem csatlakozott a fikázáshoz.

Ekkora IQ- val én nem használnám a netet!

2020. júl. 26. 20:19
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, a gyk a kövér nők törzshelye! Sok pasinak azért van kövér nője, mert más nem állt velük szóba, vagy van önkritikájuk. Túlzásokba ne essünk már, a kövér sosem volt szebb egy vékony, formás testnél. A kinek mit teszik sem nagy ments vár, mert nagyságrendekkel több férfi hódolna egy 50kg-os "gebének", mintsem egy 90kg-os "bomba" nőnek. Egy nagy zsíros bödön testen egy nagy mell is csak amolyan kötelező tartozék, de egy egy vékony nőn egy 80/C-s mell maga a szépség netovábbja. A test minőségéról meg már ne is beszéljünk.
2020. júl. 28. 18:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!