Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokott téma lenni nálatok az exfeleség/exférj?
Változó.
Volt olyan exem aki állandoan az exe utan picsogott(csak épp csalta is társkerezett is mellette)es állandoan azt leste közöségiken hogy biztos kidobják kirígják vagy akármi baja lesz es ezeken akart volna röhögni. Aztan otthagytam azota meg utánam picsog hogy en voltam a nagyője. Rengeteget zaklatott könyörgött hogy menjek vissza. Na mellettem is társkerezett es ma nalam is azt várja hátha kidob egy pasi vagy kirugnak meg akármi bajom lesz.
Ez igy megy nőről nőre. Minden kapcsolataban egy exe neki a nagyszerelme azután picsog az aktuálisakat csalja es ezeket a köröket futja elete végéig. Ma már 46 éves.
Aztan van olyan is akivel tinikorom ota kavartam egyutt nőttunk szinte fel is. Hol jártunk mindig hol a parját csalta velem hol emgunt egyutt éltunk hol kulon stb. Még a nyugger klubban is egyutt kartyáznánk. Na neki kozben lett exfelesege meg gyereke. Verte mindkettőt. A barom exfeleség(amugy aki diplomás értelmiségi) meg nem hisz nekem hogy a gyereket lathatasokon ma is veri molesztálja is..azota nem tartok a pasival kapcsolatot mert nem birom nézni. (Ma mar 40 feletti iszik drogozik a gyereket abuzálja es totál tehetetlen vagyok!!)tinin se volt a legnormálisabb pasi de felnőtt ferfiként ma már teljesen zavart is.
Aztán van egy két másik exem akik meg valahogy azt tartják fontosnak az orromra kötni hogy amugy volt olyan exük akinek szilikonmelle van. Errol kérdésem is volt hogy amugy ezt nekem minek mondják, mi közöm van egy másik nő csöcseihez? Most én meg erre emlegessem az exeim f.rkát pl? Csak mert ha en meg az exeim nemi szervéről kezdtem volna előadásba szerintem mindkettő helyből felképelt volna.
Aztan ismerkedtem olyannal is akirol kiderult hogy volt oszttalytarsammal járt. Ez eddig nem is zavart volna de hogy allandóan becézgetve emlegeti. ...ka így,...ke úgy..majdnem behánytam tőle mindig. P.ncika ez p.ncika az..vele mégcsak nem is randiztam néha összefutottunk csak es nekem annyi elég is volt(mert amugy ronda is meg stb egyébként se jött be)
Aztán vannak olyan pasik (szintém csak ismerkedesek)akik lehordják az exet a sárga földig nem egy a gyereket is elvetette bírosággal is a nőtől, de az egyik drogos másik szinten agressziv(csak rendőr..)..es nekik itélték a gyerekeket. Hát ezek a monika show életu pasik is a neten videocseteken se jutnak túl nálam, hogy egyaltalán személyesen talalkozzunk.
Eddig nem láttam olyan elvált fèrfit aki véletlenul lenne kidobva es ne nyomós okkal..
Ahol egy férfi megbukott férjként apaként, olyan még nem volt, hogy én egyetlen egyszer is ne a nőnek exnek adjak igazat miután kiismertem a palit.
Mai napig ugy vagyok vele pasik ugy mossák előttem magukat ahogyan nem szégyellik ugy szépítenek bármit ahogy akarnak, én simán átlátok bárkin egy idő mulva.
Most is aki írkált legutobb(társkerről) érdekes csak 2 hetente kapott látogatási jogosultságot is. Es elso nap a cseten azzal kezdi nekem hogy szeretni akar engem, velem élni összeköltözni. Első nap első cseteken szerelmeket vall..meg ilyenek. Na ez is off..
Nálunk nincs gyerek, csak a sajátjaink.
Én kb sosem beszélek az exeimről. Én ha valakivel lezárok valamit, annak ott a vége.
Így beszélni sem beszélek velük/róluk.
Férjem viszont az a típus, aki bárkivel bármiről elbeszélget szívesen.
2x volt ebből nagy veszekedés is.
Az egyik 2 éve voltunk együtt. Az egyik exe elkezdett neki irogatni. Már ott idegesített engem. Aztán a csaj elkezdett nosztalgiázni, hogy milyen jó volt férjemmel dugni.... Pont láttam az üzenetet. Ott majdnem otthagytam. Törölte, tiltotta a csajt.
Második alkalommal az előző feleség kezdett el irogatni. Meghalt a férje, ottmaradt 3 kisgyerekkel, 30milliós hitellel. Hogy belátta nem kellett volna elválni, nem e gondolják újra (addigra mi 8 éve együtt voltunk, 3 éve házasok, 2 gyerekkel)
A barátnőm állandóan a volt feleségemet fikázta. Hogy néz ki, mikre kökt, én miért fizetek neki annyit amennyit, miért lakik még mindig a közös házban, stb.
Eközben állandóan a volt férjéhez hasonlított, akit a mai napig valami debil becenéven hív.
Rengeteg összeveszés után sem értette meg, hogy le kéne állnia. Ezért aztán egymásról álltunk le.
Egyszer majd talál valakit, aki elviseli? Nem tudom, de mér nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!