Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokott téma lenni nálatok az exfeleség/exférj?
Figyelt kérdés
Ha a párodnak van kisgyereke az előző házasságából, mennyire szokott dumálni az exéről?jan. 22. 11:01
11/28 A kérdező kommentje:
#10 ez nem függ össze az én esetemmel😅Én nem fikázom a volt feleségét, csak zavar, hogy napi szinten témába hozza. Így is nehéz elfogadni ezt a helyzetet, hát még úgy, hogy ilyen jóban maradtak…
jan. 22. 12:11
12/28 anonim 

válasza:

3-as vagyok, nem értem miért kellett lepontozni? A párom egy 25 éves házasságon, én pedig egy 22 éves élettársi kapcsolaton vagyok túl. A páromhoz hetente jár az exe, és ők is megbeszélik a rokonságot, és ebben nincs semmi rossz. 25 évet együtt éltek, és normális viszonyban váltak el. Így is lehet ám, és úgy is, hogy tiszteletben tartjuk azt, hogy a párunk x évig/évtizedig más párja volt. Az én párom exfelesée teljesen normális, engem is bevon mindig a beszélgetésbe, de az sem gond, ha a párom vmiben segít az exfeleségnek.
13/28 A kérdező kommentje:
“ Így is lehet ám, és úgy is, hogy tiszteletben tartjuk azt, hogy a párunk x évig/évtizedig más párja volt”
A múltat le kell zárni. Kit érdekel, hogy akkor kivel mennyi ideig volt. Az akkor volt, most meg most van, az én párom már, nem az exéé. Szerintem ott kezdődik a tisztelet, hogy nem az exeddel bratyizol, miközben új párod van.
jan. 22. 12:15
14/28 anonim 

válasza:

12-es vagyok és a múlt le van zárva. Férfi-női kapcsolat a válassal megszűnt, de az emberi sosem fog. Ezt jó lenne elfogadnod!
15/28 anonim 

válasza:

Amúgy hány éves vagy kérdező ilyen felfogással? 13?
16/28 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem az összes exemmel megszűnt az emberi kapcsolatom is, pedig egyikkel sem rosszban váltam el. Nem járok velük kávézgatni, miközben új párom van :D Lehet neked kéne összejönnöd a pasimmal, aztán járhattok hármasban az exfeleségével🤣
jan. 22. 12:19
17/28 anonim 

válasza:

Kérdeő, voltál te házas több évtizedig? Gondolom nem.
18/28 anonim 

válasza:

A párod a gyerekes felfogásod miatt ki fog rakni, és jogosan.
19/28 A kérdező kommentje:
Te gyerekes felfogásnak hívod azt, hogy tiszteletet várok el egy kapcsolatban?
Szerintem keress fel egy szakembert, mert nincs rendben az önbecsülésed. Ha rendben lenne, nem tolerálnál ilyesmit.
jan. 22. 12:39
20/28 anonim 

válasza:

Az ő kapcsolatuk a közös gyerek miatt soha nem fog megszűnni.
Ettől függetlenül jelezd neki, hogy nem vagy kíváncsi a volt nője magánéletére, köszönöd, veled ne ossza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!