Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szokott téma lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokott téma lenni nálatok az exfeleség/exférj?

Figyelt kérdés
Ha a párodnak van kisgyereke az előző házasságából, mennyire szokott dumálni az exéről?

jan. 22. 11:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező! Veled van a gond, de majd megtudod. Féltékeny vagy a volt feleségre! Kezeltesd magad!
jan. 22. 12:56
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

Van akit zavar ez, van akit nem.

A kérdező feltett egy kérdést, ti meg paraszt módon személyeskedtek.

Én sem viselem el, ha valaki kapcsolatban marad a volt partnerével. Emiatt olyan nőt keresek, aki hasonlóan gondolkodik.

10# voltam.

jan. 22. 13:02
 23/28 A kérdező kommentje:

A paraszt módon személyeskedő egy és ugyanazon válaszoló😆Nem kell vele foglalkozni.

#22 egyetértek veled…vagy ha már a gyerek miatt muszáj kapcsolatot tartaniuk, akkor korlátozódjon annyira, hogy ki mikor megy a gyerekért, mit kell neki venni meg ilyenek, de semmi extra jópofizás, találkozgatás egymással.

jan. 22. 13:04
 24/28 anonim ***** válasza:
74%

Én is beszélgetek a fiam apjával, a férjem is a gyerekei anyjával, bár ők nincsenek jóban, ők valóban csak a gyerekről, de én pl a fiunk régi legóit elvittem az exemnek, mert ott az új kapcsolatában van egy óvodás kisfiú, neki adtuk a fiunk játékait.

De nyilván nem találkozgatunk. Azért azt gondolom, az picit sok és nem is látom mi célja lehetne.

jan. 22. 13:10
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
A magánéletéről soha nem beszél, mert nem is tudunk semmit, csak amit a (már felnőtt) gyerek elmond. Amikor összejöttünk elég csúnyán beszélt vele, gondolom sértett volt, mert az exe hűtlensége miatt szakítottak, de a gyerek miatt tartaniuk kell a kapcsolatot. Aztán lenyugodott, igazából én szóltam rá, hogy ne beszéljen vele így, nem volt szimpi, mégis a gyereke anyja. Semleges lett mostanra, nem is emlegetjük évek óta.
jan. 22. 14:25
 26/28 A kérdező kommentje:
Hát ez lenne a normális. Megbeszélem ezt a párommal és ha nincs változás, dobbantok.
jan. 22. 14:34
 27/28 anonim ***** válasza:
67%
Általában semennyire, de egyáltalán nem tabu! Néha szóba kerülnek egy-egy téma kapcsán, de ennyi.
jan. 22. 19:56
 28/28 Senior Séf ***** válasza:
64%
Én soha nem beszélek az exemről, és a nejem sem szokta szóba hozni-
jan. 24. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!