Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés volt találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt találkozni a párotok volt feleségével?

Figyelt kérdés
Mióta együtt vagyok a párommal nem találkoztam a volt feleségével, ( évek óta elváltak mikor megismertem a párom) csak hozta vitte a gyereket a párom, most viszont egy családi eseményre hivatalosak vagyunk és meghívták oda a párom volt feleségét is, hogy lehet kezelni? Hiszen nem csak egy gyors bemutatás lesz, hanem a családdal lesz egy összeülés, mivel egy rossz szó,bantas, kavarás nem volt köztem és a volt feleség között,én szeretnék menni, nem szeretnék ezzel háborút indítani ha ott lesz én nem megyek címmel, de nekem azért kellemetlen lesz, hogy viselkedjek? Párom be akar neki mutatni

2023. máj. 21. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Viselkedj úgy vele, mintha egy távoli unokatestvére lenne.
2023. máj. 21. 07:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szimpla semlegesség lesz az egész, ha nem jelent senkinek semmit ez az egész, rég a múlté.
2023. máj. 21. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Anyám pl kifejezetten kedveli apám új párját, sokkal jobban mint apámat, pedig épp hogy elváltak, már megvolt az új nő. :'D Szóval van ilyen is. Nem ismered, és előre ítélni elég gyerekes dolog. Szóval legyél nyitott, barátságos. Ha kiderül hogy ő nem az, hát istenem, te megpróbáltad. Mindenesetre ha más nem, a párod családja biztos értékelné, ha már egyszer mindkettőtöket meghívtak.
2023. máj. 21. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Semmi fura nem volt benne. Bemutatkoztunk, ő nem volt boldog attól, hogy ott vagyok, de normálisan viselkedett. A párja viszont nagyon kedves volt, vele beszélgettem. Pár udvarias szón kívül a nővel nem valtottunk többet. Nem vagyunk a legjobb barátnők, de nem útáljuk egymást. A gyerekekkel jó a kapcsolatom.
2023. máj. 21. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Miután miattam váltak, kb villámokat szór a szeme. A te esetedben, sztem úgy viselkedj, mintha egy nagyon távoli ismerős lenne ( ált iskolai évfolyamtárs).

Klasszikus 5-6 mondatot válts vele, udvariasságból.

2023. máj. 21. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!