Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másokat is piszkál az exfeleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokat is piszkál az exfeleség?

Figyelt kérdés
Mit lehetne tenni ebben a helyzetben? Együtt élek valakivel akinek előző házasságából született egy kisfiú (8éves), nagyon jó a viszonyom a kisfiúval, szeret ő is engem. Az exfeleség pedig folyamatosan támad minket mindennel. Az a baja hogy együtt vagyok korábbi párjával. Próbálja minden lehetséges módon tönkretenni a kapcsolatunkat, olyan dolgokat állít amik nem is igazak, folyamatosan a gyerekkel kapcsolatban problémázik (neki minden baj, pl. hogy volt hogy én mentem érte a suliba mert párom megkért rá stb). Most már odáig fajult a dolog hogy elkezdtünk ezeken veszekedni a párommal, mert már kikészültem a folyamatos támadásoktól. Régóta ez megy már, csak eddig nem veszekedtunk rajta. Szerintetek van erre bármilyen megoldás, vagy inkább lépjek ki ebből a kapcsolatból mert sosem fog változni mostmár a helyzet?

ma 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Már el is érte a célját. Lehet engem megkövezni, de pont ezért nem ismerkedtem soha olyannal, akinek gyereke van. Illetve de, egyszer mégis beleestem ebbe a hibába, aztán mikor meguntam, hogy az első randin végig a gyerekek meg a volt feleség volt a téma, közöltem, hogy köszönöm, én ebből nem kérek.

Ezt valahol a párodnak kéne megoldania, mégiscsak ő a volt férj, neki kéne helyre tenni a gyerek anyját.

ma 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Lépj ki, jobban jársz nélkülük. Azért többes szám mert a párod sem különb. Ha tényleg érdekelnéd akkor már leállította volna az exnejét.
ma 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez benne van a pakliban, ha kisgyerekes illetővel ismerkedsz. Pont ez a célja ilyenkor az exnek, hogy a kapcsolatot tönkre tegye. És a gyerek miatt mindig lesz indoka erre, nem lehet mit tenni ellene. Egy szülőnek pedig mindig a gyereke az első (normális esetben). Itt a párod az, aki megpróbálhatna beszélni az exével, hogy vegyen kicsit vissza. Sajnos meglehet, hogy semmi nem fog használni, ebben az esetben neked kell mérlegelni, hogy ezzel együtt tudsz-e élni.
ma 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
10%
Így jár, aki bukott pasival kezd.
ma 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tartsatok össze és zárjátok ki az életetekből az exet, amennyire az lehetséges. Amikor veletek van a kisfiú, mindössze tájékoztatási kötelezettségetek van az anyja felé, nem kell vele minden nap beszélni, sőt. Ha több ideig van veletek mint 1-2 nap, akkor legyen kijelölt nap, amikor megbeszélik röviden a gyerekkel kapcsolatos dolgokat. Ezen a napon kívül ne válaszoljatok az üzeneteire, pláne ne ha ezek gyűlölködőek vagy indokolatlanok.
ma 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Az lemaradt, hogy én kifejezetten örülök annak, hogy a közös gyerekünk szereti az exem új párját. Ha maradt volna bennem harag (egyáltalán nincs) akkor is a gyerekem lenne az első és az, hogy ő jól érezze magát az apjáéknál és szeresse azt a nőt, akivel sok időt tölt.
ma 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló a helyzet, első pillanattól, már látatlanban utált a férjem exnője és áztatott, szidott a gyerekeiknek, ahol és ahogy csak tudott.

Igazából nem múlt el így lassan 6 év után sem, max enyhült.

Nálunk az én részemről is van gyerek, nekik 2, tehát nem megoldás, hogy gyerektelennel kellett volna ismerkedjek, sőt.

Kivédeni nem nagyon tudod, ha valaki ilyen szorgalmas és rosszindulatú, max egy idő után ignorálni, ami miatt, ha nincs rá reakció, ő is visszább fog venni, mert nincs foganatja az áskálódásának. Mást nem nagyon tudsz tenni.

ma 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!