Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is piszkál az exfeleség?
Már el is érte a célját. Lehet engem megkövezni, de pont ezért nem ismerkedtem soha olyannal, akinek gyereke van. Illetve de, egyszer mégis beleestem ebbe a hibába, aztán mikor meguntam, hogy az első randin végig a gyerekek meg a volt feleség volt a téma, közöltem, hogy köszönöm, én ebből nem kérek.
Ezt valahol a párodnak kéne megoldania, mégiscsak ő a volt férj, neki kéne helyre tenni a gyerek anyját.
Nálunk is hasonló a helyzet, első pillanattól, már látatlanban utált a férjem exnője és áztatott, szidott a gyerekeiknek, ahol és ahogy csak tudott.
Igazából nem múlt el így lassan 6 év után sem, max enyhült.
Nálunk az én részemről is van gyerek, nekik 2, tehát nem megoldás, hogy gyerektelennel kellett volna ismerkedjek, sőt.
Kivédeni nem nagyon tudod, ha valaki ilyen szorgalmas és rosszindulatú, max egy idő után ignorálni, ami miatt, ha nincs rá reakció, ő is visszább fog venni, mert nincs foganatja az áskálódásának. Mást nem nagyon tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!