Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30-40 éves nőknél tapasztaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 éves nőknél tapasztaltam, hogy irányítás mániás, leuraló magatartást vettek fel a férfiakkal szemben. Általánosítás persze, de valahogy tendencia is. (szerintem) Valaki tapasztalta még ezt?? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

ma 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Engem meg lehet próbálni leuralni, de kevés az esélye.
ma 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Baromság.
ma 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Pontosan az, hogy általánosítás.
ma 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem lehet h csak azzal téveszted össze h az ebben a korban lévő nők már túlvannak pár komoly és hosszú kapcsolaton v tán még házasságon is, ezért elég öntudatosak és határozottak. Nem kérnek a bullshitből és társaikból. Aztán ha valaki ebben utazik meg nem elég tökös, akkor azt hiszi h őt "leuralják", pedig csak nem tudja kénye-kedve szerint toxik módon hajtogatni a másikat.

Csak egy tipp...

ma 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Inkább csak nem hagyják, te urald le őket.
ma 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én inkább csak határozottan jelzem hogy nem ismerkedem ugy, hogy online szexcsetelni akarnak randi előtt meg ilyeneket vetnek fel, szoval inkább akkor lehet menni, sok sikert mással.

Ha ettől irányításmániás lennék, hát vállalom:D

ma 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz leuralás alatt? Én pl ma szakítottam meg egy ismerkedést, mert már kb 3-szor ígérte a pasi a randit és semmi, csak írogatás. Jól leosztottam aztán viszlát. Nem vagyok én senki birkája.
ma 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem puncsolsz nekik, simogatod az egojukat mint manapsag szokas , eszre veszik a komolysagot ami kenyelmetlenseget szul bennuk. A komoly ferfiakat keves no tudja ertekelni , akik nem mindig csak viccelodnek ha nem tudnak komorabbak is lenni.
ma 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet, de attól még lehetnek ilyen nők.
ma 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor viccelodok az tetszik nekik amikor meg komolyabb vagyok atneznek rajtam.
ma 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!