Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy verbálisan bántalmazó párkapcsolatnál feltétel hogy az egyik félnek mentális problémája legyen, vagy pedig már azzal ki tudja váltani, ha "csak" önző, irányításmániás és akaratos, nagyravágyó?
Figyelt kérdés
okt. 7. 21:32
1/3 anonim válasza:
Az utóbbi jellemhibák mögött is nagyon sokszor mentális gondok húzódnak meg, illetve az eq jelentős hiánya.
2/3 anonim válasza:
Akit bántanak azzal is van baj.
Amikor szeretetéhes voltam és nulla önbizalmam volt, sok mindent elviseltem és magamat okoltam mindig.
A bántalmazók mindig egy lelkileg labilis, szeretethiányos, önértékelési gondokkal teli embert keresnek.
Tudják pontosan h kivel tehetik meg .
3/3 anonim válasza:
Utolsoval egyetertek. Nekem is volt ilyen partnerem, 4 honapig. De mivel nem tudtam hogy ennyire toxic es sosem talalkoztam hasonloval, nyeltem csomot, megerto voltam. Vagy ha az asztalra csaptam (nem szo szerint), azaz elmondtam a problemaim akkor ment a vigasztalodas ordogi kore. Megvaltozok igergetesek stb. Jopar honapig tartott, teljesen leepultem mellette idegileg lelkileg. Velem is baj volt igen, mert azt gondoltam nekem “ennyi jar”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!