Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várhatok egy fiútól, aki irányításmániás és hatalmas a birtoklási vágya?
20 éves a srác.
Egy ideje jóban vagyunk, tök jófej, nagyon szeretem, kezd több is kialakulni köztünk, de a körülötte lévő emberektől elég sok rosszat hallok, hogy milyen egy kapcsolatban. (ezeket, amiket leírtam, és az egyik....barátja azt mondta, az előző barátnője félt tőle...)
Én sosem láttam agresszívnak vagy valami, sőt kifejezetten nyugodt típusnak ismertem meg, de ezeket a dolgokat olyan emberek mondták róla, akik 7-8 éve ismerik.
Van értelme ebbe belekezdeni?
ne hallgass a pletykákra.... de ha neked is kérdés, akkor inkább ne.
Te mióta ismered?
Két hónapja ismerem.
Amúgy a bátyjám évfolyamtársa a főiskolán, ő is azt mondta, jófej, de fura...
a körülötte lévő emberek ha fiúk..nem akarnak ők is tőled valamit, ha lányok akkor tőle..azért ha anyira nagy barátok nem mondanának rosszat róla...én legalábbis nem terjesztem a barátaimról hogy hatalommániások akkor sem ha azok.
amúgy meg nyugodtan barátkozz vele, és döntsd el magad hogy akarsz e többet, de ne a borítóleírás alapján ítéld meg a könyvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!