Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint nem csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint nem csúnya egy 165/80kg-os csaj. Ezek szerint kicsik az igényei?

Figyelt kérdés
Kicsit rosszul esett, mert én vékony vagyok (160/45) és mikor strandon voltunk ott volt egy haverja meg a barátnője, aki erősen duci. Mikor megemlítettem a barátomnak, hogy én ilyen alakkal nem jönnék el strandra akkor mondta, hogy tök jól néz ki így is, miért ne menne strandolni? Nekem rosszul esett, hogy egy tőlem rosszabbul kinéző lányt dicsér. Ezek szerint beérné egy olyannal is? Szerintem neki se esne jól, ha egy nála előnytelenebb srácot dicsérnék. Azért egy alacsony lánynak a 80kg nagyon durva, hát majdnem 2x annyi kg, mint én pedig csak néhány cm van köztünk. Szerintetek miért mondhatta, hogy így is szép a lány? Alapból miért dicséri a haverja barátnőjét pont nekem??
2020. júl. 26. 12:17
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
96%
Egy 165 cm-es nő nem alacsony, az közepes magasságú. Valóban sok ehhez 80kg,de a saját ligájában még lehet csinos. Egyébként ha annyival jobbnak és szebbnek tartod annál a csajnál magad, akkor miért kell a háta mögött megszólni? Akkor örülj neki, hogy te annyira szép vagy. Lehet a pasidnak is ez nem volt szimpatikus. Mielőtt ezzel jönnél, én nem vagyok sem nagydarab, sem kövér, sem sovány. 53kg vagyok.
2020. júl. 26. 12:35
 12/48 anonim ***** válasza:
93%

A férfiak akikhez közöm volt életem során meglepően sarkos véleményt váltottak amikor az élet eléjük sodort kimondottan kövér nőket akiktől akartak valamit.

Addig még néhány kilón is fintorogtak, vicces az élet.

2020. júl. 26. 12:36
 13/48 anonim ***** válasza:
97%

A barátod nem magától dícsérgette a lányt, hanem a te megjegyzésedre reflektált, mivel igenis nagyon bunkó voltál.

Gondolom mivel a haverjának a nője kedveli is emberileg. Ha az én párom fikázná a barátaimat ugyanígy helyrepakolnám az agyát. :D

2020. júl. 26. 12:39
 14/48 anonim ***** válasza:
95%

"Ezek szerint beérné egy olyannal is?"

Ezek szerint tetszenek neki a molett nők is, nem csak a vékonyak.

Ez a "beérné" ezzel meg azzal is meg elég fura felfogás.

Ilyen alapon azt is gondolhatnád, hogy eleve a teltebb nőket tartja vonzóbbnak, de most beéri egy vékonyabbal.

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de elég furcsának tartom, hogy még utólag sem látod be, hogy igenis bántó és rosszindulatú valakire olyat mondani, hogy a helyében ilyen testtel nem mennél ki a strandra.

Szerintem érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy mennyire van rendben a saját önértékelésed, ha azzal akarsz dicséretet, pozitív megerősítést kiprovokálni a barátodból, hogy egy másik nő külsejét kritizálod.

Ettől nem lettél szebb a szemében, legfeljebb csalódott egyet benned, vagy minimum elgondolkozott azon, hogy bántó módon nyilvánultál meg barátja barátnőjéről a háta mögött.

2020. júl. 26. 12:41
 15/48 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező, rosszul közelítesz a dologhoz, ezért nem adok Neked igazat.

Az a tény, hogy veled jár (bizonyára tetszel is neki, netán veled akarja összekötni az életét), ne azt jelentse, hogy mondja le a teltebb nőket.

Hogy mi a fészkes fenéért sok nőnek ez a vesszőparipája, azt a jóisten sem tudja!

(A férjem, barátom, párom, pasim... megdicsért megnézett ... egy nőt az utcán, strandon, templomban..., amikor vele voltam! És akkor mi van??? Most veled van, szeret, figyelmes? Ha igen, akkor meg ne akard, hogy vak legyen. Rád nézve semmi sértőt nem mondott a (most még csak) barátod.)

Ha ezt így folytatod - tapasztalatból tudom - nem sokáig lesztek együtt, mindezek ellenére - minden jót kívánok Nektek.

2020. júl. 26. 12:43
 16/48 anonim ***** válasza:
97%
A barátodnak tényleg kicsik az igényei, ha ilyen faék egyszerűségű lánnyal van, mint te.
2020. júl. 26. 12:43
 17/48 anonim ***** válasza:
95%

Én 180 cmrel voltam 80 kg, most is arra hajtok :D

Viszont voltam 110 kg is. És akkor sen voltam csúnya! Arányosan oszlottak el a plusz kgok, volt mindenhol, nem csak hason pl.

Szóval jah, simán lehet, hogy ő tényleg csinos. Rohadtul nem ez számít.

2020. júl. 26. 12:45
 18/48 anonim ***** válasza:
91%

Ne érezd különbnek magad másoktól, te is ugyanolyan büdöset szarsz.

32/F

2020. júl. 26. 12:46
 19/48 anonim ***** válasza:
80%

Ó szerintem egyforma az érzelmi intelligenciátok,es meg rosszindulatú is vagy.

Simán lehet hogy egyforma vonzóak vagytok egy férfi szemében a duci lánnyal ha te ilyen masokkal foglalkozó vagy.

En direkt tettem volna olyan megjegyzésr a párod helyében hoy kicsit rosszul érezd magad ha direkt gonoszkodsz

2020. júl. 26. 12:47
 20/48 anonim ***** válasza:
89%
* nem egyforma az EQtok na,elirtam
2020. júl. 26. 12:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!