Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi zajlik le annak a fejében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik le annak a fejében, aki 1-2 éves gyerek mellől félrelép?

Figyelt kérdés

Még gyerekvállalás előtt állok, tehát nem tapasztaltam meg, hogy mennyire lehet kimerítő vagy mennyire el lehet távolodni a másiktól ezalatt az időszak alatt. De annyira furcsának tűnik nekem, hogy valakinek olyan csoda legyen az életében, mint egy kisbaba, és mégis kifelé kacsintgasson ebből az életből.

Most tegyük fel, hogy akarta és szereti azt a gyereket, szeret szülő lenni, mert ha nem, akkor nyilván értem, hogy kevésbé kötődik oda.

Ha esetleg volt valaki ehhez hasonló helyzetben (még ha nem is történt végül megcsalás), nagyon érdekelne a tapasztalata, hogy mi vezetett ide, milyen érzések kavarogtak benne.

dec. 20. 21:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Pasik esetében; ha látták a szülést akkor traumát okozott/nem tekinetek már nőként az anyukára/anyuka leszarja őket, a gyerekkel foglalkozik csak/rájött hogy mégse kellett volna gyereket vállalni

Anyuka; el van hanyagolva, apuka nem akarja megdugni

Én legalábbis lelki szemetesként, azaz portásként ezeket az okokat szoktam hallani az emberektől.

dec. 20. 21:22
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Én férfiként a 3. opció miatt tettem meg. A gyerek születése után megszűntem férfiként létezni.

Sokáig próbáltam vele beszélni, könyörögtem. Hasztalanul.

Egy év szexmentesség után léptem félre először, az elsőt sok követte.

dec. 20. 21:27
 3/20 anonim ***** válasza:
89%

A kisbaba és a férfi-nő kapcsolat az két külön téma. A baba tényleg egy csoda! De ettől még elég sok probléma lehet... Általában a szex-mentesség az oka, az elutasítás, hogy nem néznek rá férfiként csak apaként funkcionál a nőnek.

Én ezeket szoktam hallani... :( Vagy olyat is meséltek, ahol maga a szülés folyamata traumatizálta a férfit, és onnantól nem kívánta. Ezeken mind lehet szörnyülködni, de a vágy az vágy, nem logika alapú.

dec. 20. 21:34
 4/20 anonim ***** válasza:
87%

Amiket én baráti meg rokoni körben tapasztaltam ott mindegyiknél a pasi lépett félre.

1. Barátnőmnél koraszülés volt ő és a gyerek is életveszélyben voltak. 2-3 hónap volt csak a felépülésük. A kedves férj már egy hónap után elkezdte csalni, mert a barátnőm nem tudott szexelni. Megjegyzem van egy 6 hetes gyermekagyi időszak amikor alapból nem lehet, de a pasi ezt sem várta meg. Plusz hát ja veszélyben volt az anya is a baba is. Utolsó féreg a pali most válnak.

2. Két hét után lelépett egy másik nővel a férj, mert sokat sír a gyerek. Elváltak nem is kerest azóta se a gyerekét. Ennek 8 éve.

3. Becsúszott a gyerek elvette az unokatesóm akit azóta is csalja a férje, de már 3 gyerek van. Ők nem válnak, mert mi van, ha megtudja a falu.

4. A férj nem vett részt a gyereknevelésben, házimunkában minden barátnőmre maradt. Beteg lett és a férje ekkor sem segített és még ki is akadt, hogy nem lesz meg a heti szex és elment prostihoz. Ez komolyan így volt. Ekkor lépett végre barátnőm és beadta a válópert.

A férjemmel mi egy gyereket vállaltunk, és az embernek lehet elképzelése milyen lesz a gyerekes élet, de baromira más amikor már ott vagy. Nem könnyű belerázódni akkor sem, ha vágytál rá. Nekünk stabil kapcsolatunk volt és így is volt hullámvölgy. Türelmesnek kell lenni egymással.

dec. 20. 21:40
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Véletlen elöbb elküldtem. Szóval türelmesnek kell lenni egymással persze bizonyos határok között.

Újra meg krll tapasztalni, a férfi nő szerepet, hogy ne csak anya meg apa legyen a pár.

De ehhez két ember kell.

dec. 20. 21:43
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

4

De rémes sztorik...

Mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy ezekkel a pasikkal a gyerek előtt minden rendben volt. Szóval az egyik kulcs, hogy előtte is fel kell mérni a helyzetet.

dec. 20. 22:05
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

4,5 vagyok. 6 ami a fura, hogy az egyes és a kettes. Belőlük senki soha nem nézte volna ki. Még a saját szüleik is megdöbbentek. Az egyest jobban ismertem rajta nagyon megdöbbentem nem gondoltam volna soha, hogy ilyet tesz.

A 3 meg 4. Ott már az elején mindenki látta, hogy ilyenek a pasik.

Abban egyetértek veled fel kell mérni a pasit előtte. A férjem mindent csinál a gyerek körül és imádja őt, de én tudtam is, hogy ő ilyen lesz a gyerekkel.

dec. 20. 22:11
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
Mamamaci üzemmód és testsúly
dec. 20. 22:21
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Ezért nem kell elitélni ha valakinek nem való gyerek és ezért nem csinál, nem kéne ráerőszakolni hogy dehát ez az élet értelme, nem, nem mindenkié. Én örülök ha csak nőm lesz és boldog lesz velem, az is elég kihívás mert annyira magamnak való vagyok.
dec. 20. 22:52
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok féle ok létezik, lehet eleve volt több probléma a kapcsolatban, de akkor jött ki igazán, miután megszületett a baba. Ez lehet rossz kommunikáció vagy annak a hiánya. Nem egy példa van arra sem, amikor egy babával akarják megmenteni a kapcsolatot. Sokan nem is bírják az ezzel járó esetleges stresszesebb, nehezebb időszakot. Meg hát ilyenkor kevesebb idő jut egymásra, ami természetes, de van akinél ez már elég indok sajnos a félrelépésre. Úgyhogy igen csodálatos dolog a baba, de nem fogja megmenteni a kapcsolatot és ha nem jó társat fogsz ki, akkor könnyen így lehet járni. Illetve aki hajlamos a megcsalásra nem fogja visszatartani a közös gyerek sem.
dec. 20. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!