Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi zajlik le annak a fejében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi zajlik le annak a fejében, aki 1-2 éves gyerek mellől félrelép?

Figyelt kérdés

Még gyerekvállalás előtt állok, tehát nem tapasztaltam meg, hogy mennyire lehet kimerítő vagy mennyire el lehet távolodni a másiktól ezalatt az időszak alatt. De annyira furcsának tűnik nekem, hogy valakinek olyan csoda legyen az életében, mint egy kisbaba, és mégis kifelé kacsintgasson ebből az életből.

Most tegyük fel, hogy akarta és szereti azt a gyereket, szeret szülő lenni, mert ha nem, akkor nyilván értem, hogy kevésbé kötődik oda.

Ha esetleg volt valaki ehhez hasonló helyzetben (még ha nem is történt végül megcsalás), nagyon érdekelne a tapasztalata, hogy mi vezetett ide, milyen érzések kavarogtak benne.

dec. 20. 21:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

Férfiként írom.

- A legtöbb férfi nem akar gyereket, csak a nő miatt megy bele.

- A legtöbb félrelépő pasi, a terhesség 2. fele, és a gyerek 1. születésnapja között lép félre, mert anyu nem engedi magára + ideges és kialvatlan + fogy a lóvé.

dec. 20. 23:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki vágyott a gyerekre, nem biztos, hogy reálisan mérte fel az ezzel járó terheket, legyen nő vagy férfi az illető. De amíg a nő nem léphet le, addig sajnos a férfi megteheti.:(
dec. 21. 00:06
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Nalunk nincs felrelepes, jelenleg a ferjem jobban meg akarja menteni ezt a hazassagot, mint en, viszont 4 honapossal gondolkodok a valason. Nalunk azert nincs szex, mert a ferjem iszik, es nem kivanom. Ha letenne, sem kivannam mar, ezt nem lehet helyrehozni. Es nem, nem ivott mindig.
dec. 21. 06:19
 14/24 anonim ***** válasza:
95%

11

"A legtöbb férfi nem akar gyereket, csak a nő miatt megy bele."

irányíts már felém ilyen férfiakat, légyszi.

Ez amúgy nem így van, azt tapasztalom, hogy társkeresőn már első kérdésük hogy miért nem akarok gyereket?

10/9 pasi szívügye hogy rávegyen a gyerelvállalásra, mert nekik KELL a gyerek. Miért? ( megkérdeztem már miért, mert ők is megkérdezik miért nem akarok gyereket) mert ez a természet rendje, szeretnék továbbadni a tudásukat, élettapasztalatukat, unokát adni anycinak.

Olyan pasit még nem találtam, aki nem akarna gyereket. Rohadt ritka, gyerekmentes csoportokban is max 2℅ a pasi tag.

dec. 21. 06:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó kérdés. 🤷‍♀️

Szerintem sok esetben a szexuális elhidegülés vezet ide.

dec. 21. 06:50
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb ember, főleg a pasik, nem gyereket akarnak nevelni, csak gyereket, akivel ki lehet pipálni a "továbbviszi a nevet" stb. dolgokat, és neki annyi dolga legyen vele, hogy a képet mutogatja, meg büszkélkedik a gyerek iskolai/sport eredményeivel. Egyébként se a mindennapjait, se a kedves elfoglaltságait ne kelljen miatta feladni, félretolni, és a pénztárcája se bánja. Csak ugye ehhez az kellene, hogy valami kisangyal a gyerekkel kapcsolatos minden terhet megold,és kiveszi az elemet a kölökből, és felteszi a polcra, ahonnan csak le kell venni arra a heti pár percre, amikor esetleg gyerekezhetnéke van az embernek. Anyukák agya meg odáig terjed, hogy jaj, cuki babuci, kell! A kettő találkozik, aztán ez van.
dec. 21. 07:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt vagyok, parancsolj.

39 éves férfi vagyok, nem való nekem a gyerek, így nem is szeretnék🤷

dec. 21. 08:49
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Szívesen beszélgetnék veled😊

dec. 21. 08:49
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kérdést ihlető esetben a félrelépő férfi szeretett volna gyereket, most is aktívan kiveszi a részét az apai teendőkből és élvezi is azt.

De valóban láttam olyat is, ahol az apaszerep inkább kipipálandó tételnek tűnt, mint valódi felelősségvállalásnak.

dec. 21. 19:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Te a feleség vagy, vagy a szerető?😊
dec. 21. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!