Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 feletti feleségeknél miért gyakori a félrelépés, titkos szerető tartása?
Mert ribik.
(a felrelepo férfiakat ugyanúgy elitelem)
1. Nem kéne általánosítani, ez csak néhány személyre jellemző, nem mindenkire.
2. Az ilyen olcsó r..bncok, gerinctelen gyáva személyek.
3. Lusták megoldani a felmerülő problémát a kapcsolatban, ezért a könnyebbik utat választják, ami a megcsalást.
4. Nem lehet tudni, hogy mi áll a háttérben, de meg kéne oldani a problémát.
Lehet, hogy a férjük is titkos szeretőt tart vagy nem foglalkozik a feleséggel. Még ők se 70 évesek hogy lemondjanak a sexről.
De az lenne a normális ha inkabb azon dolgoznának, hogy működjön a házasságuk.
"Nekem sok ilyen feleséggel volt már titkos viszonyom,"
És ahelyett, hogy elküldted volna őket a büdös fenébe, hogy mégis hogy képzelik ezt, hogy miért nem hajlandók a párjukkal megbeszélni a problémát, te belementél a játszmába.
Gondolom arra nem gondoltál még soha, hogy te meg vérig lennél sértve, hogy ha egyszer a te párod is dettó ugyanezt csinálná.
Attól, hogy valaki h..lye, attól miért kell neked is ugyanazzá válnod?
"Nekem sok ilyen feleséggel volt már titkos viszonyom, "
Ebben az esetben első kézből kaphatsz választ a szeretődtől.
"Ebben az esetben első kézből kaphatsz választ a szeretődtől."
Nem szoktam ezt firtatni, nehogy kellemetlenül érezze magát emiatt, az egyikünknek sem volna érdeke, de valahol kíváncsi vagyok azért az okokra.
Az ilyenek többnyire csak kalandra vágynak, hogy újra nőnek érezhessék magukat, újra kívánatosnak és gyönyörűnek, újra értékesnek, majd ezt megkapják egy ideig aztán a többség visszamegy a férjéhez.
Nem vagyok rá büszke de 2 ilyen nővel is volt viszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!