Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 feletti feleségeknél miért gyakori a félrelépés, titkos szerető tartása?
Micsoda elvadult világban élünk. Azert ez szomorú, hogy egyre kevesebb a boldog családban élők száma.
Az internet megkönnyíti a tarskeresést, de tönkre is teheti a párkapcsolatokat 😏.
Tudod, 15-ös, mindenki gerinctanulmányként vág neki az életnek. Megvannak a maga elvei, és eldönti, hogy azok szerint fog élni. Majd ő megmutatja! Aztán érettebb lesz, és meglátja, hogy nem minden fekete, vagy fehér. Vannak helyzetek, amikor meg kell alkudni az ördöggel a túlélés érdekében. Vagy a boldogság érdekében.
" Mondjuk nem tudom miért nem lehet kilépni ha valami nem működik?"
Én azt írtam, hogy megvan mindene, ami egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz kell, csak az az icipici plusz hiányzik...
Ha te a X. kerületben laksz, de csak a XII.-ben lehet azt a fajta disznósajtot kapni, amit szeretsz, akkor feladod a szép lakásodat, a közeli munkahelyedet, és átköltözöl a XII-be? Vagy néha buszra ülsz, átruccansz, és bespájzolsz egy szép adag disznósajtot?
Férfi vagyok 21 de van alkalmi titkos partnerem.
Róla tudok beszélni, ő egy anyuka 34eves.
Van egy 10eves kislánya, párjával együtt élnek csak szimplán kevés a szex, a férfi nem nagyon igényli viszont a nő nagyon, és ha van ideje lehetősége akkor elmegy valakivel kalandozni. Velem vagy más alkalmi partnerrel, nővel férfival ugyanis Biszex.
De nem könnyű neki a család miatt.
Röviden nincs sok szex és ő élni szeretne és élvezni.
Ettől még otthon családilag minden okés neki.
21F bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!