Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalásnak számit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egyszer lefeküdtünk de azóta megbeszéltük hogy többet jobb lesz ha nem tesszük meg. Azóta ha találkozunk csak ölelkezünk és puszit adunk egymásnak de csak arcra! Ez is megcsalás szerintetek?2017. febr. 25. 20:28
2/16 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem. Ki csalt volna meg kit?
3/16 A kérdező kommentje:
Mert nekem van barátom, és úgy csináltam ezt meg
2017. febr. 25. 20:37
4/16 anonim válasza:
Akkor természetesen megcsaltad a barátod. Hogy lehet ez kérdés?
5/16 anonim válasza:
Ja, ha van barátod, akkor nem megcsalás, miért lenne az? Végülis csak egyszer szexeltetek, meg néha összejártok ölelkezni, puszilkodni. Ez abszolút belefér.
Én csak négyszer csaltam meg a barátnőm, meg néha összejárok fürödni(semmi tapi!) egy-két fekete rapper taggal, de attól még a barátnőmet szeretem és szerintem nem kell elmondanom neki, mert biztosan nem zavarná.
6/16 anonim válasza:
Ugyan már, csak egy ovis csínytevés, semmi több.
7/16 A kérdező kommentje:
A kérdés az hogy az ölelés és a puszi is annak számit e
2017. febr. 25. 20:43
8/16 anonim válasza:
"Van egy fiú, akivel egyszer lefeküdtünk" Ha közben másvalakivel párkapcsolatban voltál, az megcsalás.
Utána pedig. Szüleidet is megölelheted, megpuszilhatod, de attól még nem akartok egymással járni. Osztályfőnököt is megpuszilod, amikor virágot adsz neki év végén. Ölelkezni meg akár puszilkodni is testvérek is szoktak.
9/16 anonim válasza:
Dehát már megcsaltad...! És kis öleléles meg puszikázáson vagy fennakadva? :O
10/16 anonim válasza:
*ja és létezik az a barát is, aki "testvér"-kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!