Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így jövője a kapcsolatnak?
Még nem élünk együtt párommal, viszont szóba került, hogy hol terveznénk a jövőben élni. Ő kertes házban szeretne, én meg panelban. Ő mindig is panelban lakott, én meg ezelőtt kertesben(szülői ház), amiből elég is volt annyi.
Nincs semmi különösebb oka, hogy nem akarok visszamenni kertesbe azonkívül, hogy lusta vagyok. Nekem annyi bőven elég amit ledolgozok egy hét + a benti munkák, nincs igazán igényem, sem felesleges energiám plussz munkákra és a kertessel igenis vannak bőven plussz gondok. Faterom minden hétvégére talált magának valami ház körüli elfoglaltságot, amikor meg jött a fa pakolási szezon na akkor volt elegem az egészből. A lényeg, hogy nem vagyok hajlandó lemondani a kényelemről.
Van értelme folytatni ezt a kapcsolatot, hogy hátha fog engedni a másik? Vagy ne pocsékoljuk egymás idejét?
Nem érdekelnek az "én nem bírok ki egy napot sem semmitevéssel" stb megmondó emberkék, ha valaki tisztességgel ledolgozza a hetet, az igenis eltud viselni legalább egy nap "döglést". Ennyi!
Lehet kompromisszum. Barátnőméknél is az lett. Térköves az udvar hátul van csak kis konyhakert azt a barátnőm intézi illetve egy kis rész van ami füves, ott focizhat a fiuk.
Úgy csinálták meg minnél kevesebb meló legyen mindennel.
Napelemek vannak nem kell fával szórakozni.
Szóval, ha szeretitek egymást ez meg nem olyan giga ellentét, hogy ne lehetne jó megoldást találni.
Nem szégyen a nőre hagyni.
Ő is teljes értékű ember, ráadásul ő akar kertesben élni... Ne verje más farkával a csalánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!