Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még jövője ennek a kapcsolatnak? 19/L
Mióta a gyakorit olvasom rájöttem, hogy nem is vagyok olyan rohadék, szemét ember mint gondoltam. 🤔
Vannak nálam sokkal rosszabbak is.
Jövője lehet, ha továbbra is sz---rá alázod magad az önbecsülés minden jele nélkül.
Ez kell neked???
Ne kezdj katonákkal. Volt egy ismerosom akit ugyan igy vegigcsalt es az ongyilkossagba kergette konkretan ( szerencsere sikertelenul ).
Egyebkent minden rosszindulat nelkul kerdezem, hogy szerinted ebbol megis hogyan lehet kapcsolat egyaltalan ?
Nem vagytok egyutt es szet csal teged, ennek ellenere nem ugy tunik mint aki megbanta volna ( de a szememben ez sem javitana a helyzeten ) ...
Szerintem ilyen embernek nem valo kapcsolat es te pedig jobbat erdemelsz, meg ugy is hogy nem ismerlek. En nem beszelnek vele tobbet.
Nehez lehetett neki is, valahol megertem. De ettol meg nem tudnam folytatni. Már a bizalom se lenne meg a folytatashoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!