Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője a kapcsolatnak?
Pár éve megismertem egy pasit, akiről eleinte hallani sem akartam.
Nem jött be külsőre es belsőre sem, elég olvasatlan, tanulatlan, pasi, nem nagyon pendültünk egy hullámhosszon
Viszont időt töltöttem vele, mert úgy alakultak a dolgok es megkedveltem.
Végül beláttam, hogy csak van kémia köztunk, nem is kevés....
de az érzéseim iranta ambivalensnek maradtak, annak ellenére, hogy a szex jó volt.
Megis azt ereztem, hogy nem szeretem mint embert
Lehet nem voltam vele mindig a legkedvesebb, de utólag megtudtam, hogy őt sem kell félteni, mert végig érzelmi / szexualis kapcsolatot ápolt más nőkkel. Vegig csalt, amíg azt játszotta, hogy a mi kapcsolatunkért harcol.
Mindent beleadott ebbe a színdarabba, amíg tenyleg úgy érzem, hogy belopta magat a szívembe. En hajlandó lettem volna akar meg is házasodni vele, ha nem sejtem meg a titkos szexet, amit maig tagad, akkor is, ha tépnék a körmét ....
Utólag visszanézve, 3 eve egyutt vagyunk es úgy erzem megis megszerettem. Jó hogy eleinte sokat kellett harcoljon ertem, es hibáztatom magam,, hogy talan ezert se kötődött hozzam jobban, annyira, hogy ne csaljon meg.
De mikor kimutattam neki, hogy ragaszkodom hozza es akarok vele lenni, azutan is csalt.
Peldaul egy olyan nővel, akit jóval előttem ismert meg, tehat azt nehezen lehetett volna megelőzni.... mert azzal mar ki vlt alakulva egy kötelék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!