Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a kapcsolatnak van jövője?
Szerintem ez nem lenne átugorhatatlan probléma, ha beszélgetnétek.
Az a non-plus ultra, hogy az összes infós táblát elolvassa, ez legyen a legnagyobb gondod az életben! Ellenben az tényleg gond, hogy nem beszélgettek, egy 3 hónapos Japán út nem jelent problémát egy szilárd kapcsolatban, az viszont, hogy bejelenti, hogy megy az számomra azt jelenti, hogy te nem érsz annyit, hogy legalább a véleményed megkérdezze, eszmét cseréljen róla.
Mi az a több, amit akarsz? Ő egyedül él, eltartja magát! Te állsz ezen a szinten, ha együtt élésre vágysz, beszéltetek róla?
Nem feltétlenül az összeköltözés az, amit akarok, már azzal is boldogabb lennék, ha többet írna, nem csak válaszolna, vagy ha nem az ebéd és a délutáni kávé lenne az egyik programunk. Igaz nincs annyi jó film/ színdarab, hogy mindig oda mennyünk. De amikor 1 óra után rohanni a kell ide vagy oda, az nem a legjobb érzés. Én 2 szaktársammal közösen bérelek egy lakást, az egyetemen mellett, nekem ez kényelmes.
Szellemi embernek mindenképpen az, viszont ezt imádom benne, nincs olyan társalgás ahol ne állná meg a helyét, és mindig meglep, hogy mennyire jól látja a világot. Nem csak átvesz egy-egy szalagcímeit.
Beszélgetni beszélgetünk, de csak ha találkozunk. Akkor meg nem mindig jut idő mindenre.
A japán útról hirtelen kellett döntenie, és tudom mekkora vágya. Így nem zavar, hogy nem kérdezett meg. Ebben is az zavar, hogy a kapcsolatunk, mintha meg csak nem is stagnálna, hanem folyton távolodnánk.
Tényleg szeretem, jobb vele mint eddig bárkivel, még ezek ellenére is. De kezdem azt érezni, hogy meg csal a lista top 3 sem vagyok benne. Mert neki suli nyelv tánc zene a családjának a megmaradt nagyon kicsi szelete és csak utánna én. Legalábbis ezt érzem.
Nem tudom mit jelent az, ha valaki aspergeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!