Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy olyan kapcsolatnak jövője ahol egyik fél fogja a pénzt a másik fél pedig úgy szórja/szórná mintha nem lenne holnap?
Szerintem nincs.
Olyan ellentétes ez, mint az akar gyereket-nem akar gyereket kapcsolatok.
Nálunk ez a felállás van.
De így teljesen jó, mert kiegyensulyozzuk egymást és nincs probléma. Én azt tanítom neki, hogy néha vannak dolgok, amikre jó költeni, ő pedig azt, hogy nem kell mindent megvenni, csak azért, mert megvehetem/akciós.
Nálunk nincs ebből probléma.
24N
#4,
most még nincs ebből probléma, de megjósolom: idővel nagy valószínűséggel - lesz.
Hogy lepontoztatok :D
Amúgy titeket mit érdekel, hogy más hogy el? Elég gaz, ha nektek az okoz boldogságot, hogy szerintetek mások kapcsolata nem működőképes :D
Hajjaj, ismerek én is ilyen házaspárt, 28 éve házasok!! A pasi meggebed, annyit dolgozik! Mesterfodrász, cukrászdában reggeli, 450ezres ÁjFos, a csávó kínai gatyákban, levetett cipőben hajt, szombat-vasárnap is-szerelés-..én szoktam etetni hogy a szél ne fújja el ha erre téved mert barátom..
Sosem fogom ezt megérteni.
Jaaa a legszebb hogy mikor nem keresett napi egymillát mert a kínai dömping xar cuccok tönkretették a konfekciót asszony "milyen férfi aki keveset keres " felkiáltással más pasinál kereste a boldogságot. Bár nem jutottak el odáig állítólag.. el is költözött akkor a férj, ő épp karbantartó volt nem sok pénzért. Jobb híján.
Undorító, a fészre meg felrakják tucatjával a képeket a boldog családról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!