Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezek alapján van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapján van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt.. Az elején még mondogatta a barátom hogy lassan 30eves szeretne majd 1-2even belül gyereket. Házasságról csak annyit mondott hogy még soha nem kérte meg senki kezét. Most viszont így 9-10 hónap után a családja rá kérdezett hogy akarunk e lassan babát, esküvőt. És ő mindenre azonnal kapasbol azt mondta hogy nem, biztos nem. Ott előttem. És ezzel csak az a baj hogy mi ezt ketten soha nem beszéltük meg.. Nincsenek ki mondva köztünk ezek a dolgok és így megjobban fájt.Én meg csak ültem mint egy hülye és nem értettem mit keresek ott.. Annyira megszegyenito volt. Én fordított helyzetben azt gondolnám a családja helyében Jézusom milyen lány lehet ez ha semmit nem akar tőle. Nem is szeretik egymást.. Az esküvőre is azt mondta ő biztos hogy nem fog meg házasodni. Na de, most ha egy férfi szerelmes.. Az nem azt akarja hogy az a nő akit szeret az vele legyen? Az övé legyen? Tőle nem lehet ezeket kérdezni meg sem próbáltam. Mivel eddig akármit fel hoztam a válasz mindig az volt hagyjam már a hulyesegeimmel nem kell túl gondolni. Soha nem mondta ki szó szerint rendesen hogy szeretlek.. Együtt élünk 8 hónapja már. De igazából nem ismerem. Nem tudom mit gondol, mit érez. Mi a terve. Az egyértelmű hogy én nem vagyok benne a jövőbeni terveiben. Szerintem úgy van vele hogy jó ha vagyok de ha nem az se baj. És szerintem úgy gondolja hogy ameddig teljesen meg nem un addig el van velem.. De amikor a jövőre gondol én nem vagyok benne csak ő. És egy nő akitől majd gyereke lesz. Azért írom ki hogy esetleg más is volt így? Mi lett a vége? Az ilyen férfiak milyenek? Miért? Férfiak is válaszoljanak nyugodtan hátha meg értem jobban. Egyszerűen ilyen típus?vagy tényleg erzelmetlen? Vagy egyszerűen csak nem én vagyok neki az "igazi"?

2022. júl. 25. 22:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Mindig magamat hibáztatom, hogy biztos én rontok el valamit. Hogy nem csinálok jól valamit és én tehetem róla. Nem vagyok elég jó.. De soha senkinek?? Mi bennem ennyire rossz. Erre keresem a választ hogy ez miattam van?
2022. júl. 25. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt leginkább tőle kéne megkérdezni, mert ha nem lát benne a jövőjében akkor nyugodt szívvel külön is válhatnak az útjaitok.
2022. júl. 25. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

1. Tök bunkó a családja. Ilyenre nem szoktak a normális emberek nagyközönség előtt rákérdezni. Amúgy sem gondolnám, hogy sok közük van ahhoz, hogy csináltok-e gyereket.

2. Ja, elég kínos lehetett, hogy a palid így élből elutasította

3. Mi az, hogy milyen nő lehet, akit nem akarnak elvenni? Meg, hogy az,,övé legyek''. Mi vagy te? Valami birtokolható használati tárgy? És csomó nő/férfi van, aki nem akar se gyereket, se házasságot. Ha még esetleg nem világosítottak fel róla, akkor elmondom, hogy nem ez határozza meg egy ember értékét. Valamint szintén senkinek semmi köze ahhoz, hogy egy pár mit csinál.

4. Neked kb mindegy, hogy ki, csak vegyen már el és csináljon gyereket?

5. Ha még ezt sem vagy képes vele normálisan megbeszélni, akkor b*ssza meg, minek neked gyerek, meg minek kötnéd össze vele az életed? Csak azért, hogy elmondhasd magadról, hogy na te is kellettél valakinek? Ez egy szar kapcsolat,ha képtelenek vagytok kommunikálni.

6. Az is lehet, hogy csak azért vágta rá a pasi, hogy ne feszegessék tovább a témát.

7. 10 hónap, az lóf*ng. Együtt éltek már legalább, vagy csak 1 héten 3x találkoztok? Személyes vélemény, de én minimum 2 együtt élt év után gondolkoznék ilyenen

2022. júl. 25. 22:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Olvasd el újra amit írtam szeritem figyelmesen. Oda írtam hogy nem azzal van a baj hogy nem akar el venni, ( nem akarok férjhez menni még vagy 5 évig, gyereket se most tervezek azonnal...) azzal volt a probléma hogy mi ketten ezekről nem beszéltünk. És legalább mondta volna azt hogy még egy éve se vagyunk együtt, majd alakul. Majd meg látjuk mi higy alakul. De egyből rá vágni hogy biztos hogy nem? Meg a családjának igen van köze hozzá, miért ne kerdzhetnek meg? Pont ez a téma jött fel, és? Nyugodtan meg lehet kérdezni. Azt meg hogy " övé legyek" azt úgy érem hogy egy férfi szemszögéből nézve. Amikor azt gondolja egy férfi hogy huu igen ez a lány/nő kell nekem, meg örülök érte..és ezért úgy van vele hogy még kéri a kezét mert kell neki a nő, szereti szerelmes, maga mellett akarja tudni és boldoggá tenni. Nem tudom hány éves vagy de nagyon nagyon félre értetted amit írtam
2022. júl. 25. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus önkéntes áldozat vagy.

Legyen benned méltóság, vedd tudomásul, amit evvel mondani akarsz (nem kellesz neki komolyan), és hagyd ott.

Majd jön egy normális is, aki mellett az önbizalmad is megjön, mert érezni fogod, hogy szeret. Ez a csóka nem szeret, csak kényelmes a házipunci.

2022. júl. 25. 23:05
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

3-as vagyok, és nem, nem értettem félre amiket írtál.

1. A saját véleményemet írtam le, hogy szerintem bunkóság így rákérdezni, főleg még egy ilyen kis rövid kapcsolatban. Annyi közük van hozzá, hogy majd örülhetnek, ha bejelentitek, de most őszintén? Ez nem a ti privát dolgotok lenne? De ok, neked az a véleményed, nekem ez.

2. Sehol nem írtad le, hogy te még 5 évig hallani sem akarsz gyerekről, meg esküvőről, csak azon agonizáltál, hogy jajj...

,,Jézusom milyen lány lehet ez ha semmit nem akar tőle. Nem is szeretik egymás"

,, Az nem azt akarja hogy az a nő akit szeret az vele legyen? Az övé legyen?"

Na ezekből pont egy kétségbeesett nő képe ugrik be, aki már remeg azért, hogy valaki el egye, mert amúgy mit gondolnak mások?

3. Természetesen arra már nem reagáltál, hogy miért is fest piszok rossznak a kapcsolatod kommunikációs szempontból, és hogy egyáltalán miért agyalsz azon, hogy ez az ember feleségül akar e venni (nyilván sérti az egód). Az a partner, aki szerint a másik neheztelése csak,,hülyeség ", az nem jó parter

,, Tőle nem lehet ezeket kérdezni meg sem próbáltam. Mivel eddig akármit fel hoztam a válasz mindig az volt hagyjam már a hulyesegeimmel nem kell túl gondolni. "

2022. júl. 25. 23:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal miert akarsz kapcsolatban lenni, akinek nem szerepelsz a jovokepeben? Veled csak beeri, te vagy neki a szamar a lo helyett.
2022. júl. 26. 01:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

De legalább kiderült... bár valóban megalázó lehetett ezzel családi körben szembesülni.

Ezért nem válaszolt eddig ezekre a kérdéseidre négyszemközt. Mert áltat - veled él, legyen ennyi elég. Aztán tart ameddig tart.

Hogy még azt se mondta soha, hogy szeret?

Én elköltöznék. Nincs ebben jövő szerintem.

2022. júl. 26. 09:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kapásból azt mondani,hogy nem akar esküvőt,gyereket és erről még beszélni sem lehet vele? Az sincs rendben hogy amit Te fontosnak tartasz azt ő hülyeségnek értékeli. Ami neki fontos az meg fontos igaz? Jól járt Veled. Te mindig ott vagy neki,ha valami kell megkapja,de neked ne kelljen semmi.

Én is jártam hasonló cipőben.

Milyenek ezek a hímnemű lények? Kényelmesek. Amíg nekik jó addig maradsz vele. Ha a Te elkezdesz akadékoskodni, kérdezősködni legjobb esetben csak a hagyj már a hülyeségeiddel. Az hogy sosem mondta, hogy szeretlek... Vannak ilyen férfiak, de ők viszont kimutatják. Ezerféle képpen.

Az én kapcsolatoknak vége lett. Sosem lett belőle semmi.

Aki szeretett és mai napig együtt vagyunk, 1 hét múlva megkérte a kezem, 4 hónap múlva összeköltöztünk. Mire 2 évesek lettünk megvolt az esküvő dátuma lefoglalva.

Egyszóval. Aki szeret nem vár egy percet sem.

2022. júl. 26. 22:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Sokat segítettetek. Főleg az utolsó☺️
2022. júl. 27. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!